Mennyire zavarna titeket az, ha egy fényképezni szerető ember egy csomó képet mutogatna nektek, amikor írogattok egymással?
Egyáltalán nem zavarna. Mondjuk ennek az is az oka, hogy egyrészt én is szeretek fotózni, másrészt meg megszoktam, mert két fotós is van a családban. :)
Megértem, ha mást viszont mondjuk nem érdekel ez a téma.
Én is fotózok hobbiból és van pár ismerősöm akik szintén.Én velük szoktam megosztani a fotóimat.
Ha van egy-egy érdekesebb fotóm akkor pedig kirakom az üzenőfalra és akinek tetszik lájkolja vagy ír alá aki nem az nem. Én nem szoktam senkire se ráerőltetni a fotóimat.
Másik hobbim a kutyázás,szeretek a kutyákról beszélni.Viszont ritkán hozom fel a témát,mivel tudom hogy másokat untatnák vele.Erre is nagyon jók a kutyás ismerősök,kutyás csoportok.Vannak csak olyan ismerőseim akikkel csak kutyákról,nevelésről,etetésről vagy kutyás sztorikról beszélünk jó részt.
A barátaimat és a haverjaimat nem szoktam untatni a hobbiaimmal,ha rákérdeznek akkor szívesen beszélek róla,de addig míg érzékelem a másik felet is érdekli a dolog.
Mondjuk barátaim tudják hogy a fotózás,kutyázás fontos nekem és időnként kérdezgetnek a témákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!