Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek egy szerető az...

Szerintetek egy szerető az biztosabbá teszi az ember életét vagy inkább veszélyes dolog?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi az a plusz amit egy szerető adna az életben megéri-e? (36/F)

2014. márc. 17. 10:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Egy szerető bonyolult dolog szerintem. Hiszen csak szex van ott a két személy között, de ha az egyik többet akar az már csak bonyodalommal jár. Olyan pedig nincs hogy az egyik nem vágyik többre egy idő után.
2014. márc. 17. 10:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyetértek az első válaszolóval. Szerintem kockázatos és egyáltalán nem teszi biztosabbá az ember életét, sőt! Inkább bonyodalmasabbá.
2014. márc. 17. 10:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem éri meg, inkább a jelenlegi kapcsolatot kellene megpróbálni helyrehozni.
2014. márc. 17. 10:57
 4/9 A kérdező kommentje:
De ha mindkettőnek családja van akkor egyik sem akar többet. Nem csak olyan szeretői viszony létezik ahol az egyik fél szabad...Régen egyszer volt onnan tudom, de ma szerencsére nincsen szeretőm és nincs baj a kapcsolattal sem csak annyi, hogy nagyon tudok szeretni és szinte semmi ideje nincsen rám...
2014. márc. 17. 11:01
 5/9 anonim ***** válasza:
A szerető akkor is megkavar mindent, ha mindkettőnek párja van. Emberek vagytok, normál esetben egyet szeretsz, de ha a szeretővel is megosztod a figyelmed megzavarodsz. Nem tudod az érzéseid elszigetelni, mert leheleten. A végén két tűz közé pad alá kerülsz.
2014. márc. 17. 11:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor most miért írod hogy szerencsére nincs szeretőd? Nem bánnád, ha lenne én tudom. Ha meg már van tapasztalatod, tudod te is nagyon jól, hogy megéri, biztossá tesz, de egyben veszélyes is.
2014. márc. 17. 11:08
 7/9 anonim válasza:
Nekem most is van 4 szerető párhuzamosan! 33-34-44-51 évesek+a nejem! Mikor melyikhez van kedvem! 55F
2014. márc. 17. 11:56
 8/9 Panna_ ***** válasza:

Csak egy fontos legyen (egy ex szeretőtől):

Ne áltasd a csajt, mielőtt összejösztök mond meg, hogy neked családod van és csak szerető kell és ne hazudj minden félét. Ha neki így jó, akkor áldásom, de ha beeteted hazugsággal és úgy beléd szeret akkor nagy szemét vagy.

2014. márc. 17. 12:44
 9/9 anonim ***** válasza:
35 fölött szinte mindenki megjárja a hadak útját. Én is megtettem párszor. Nem irigyellek, kérdező. A kérdést viszont nem értem: milyen biztonságot adhat egy szerető? Én mindig csak a veszélyt érzetem, a lebukás veszélyét., Annak ellenére is, hogy intelligens emberek lévén minmalizálni tudtuk ennek a kockázatát.
2014. márc. 18. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!