Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik álláspontal értesz...

Melyik álláspontal értesz egyet, Antall Józsefről?

Figyelt kérdés

Az első magyar miniszterelnökről a rendszerváltás után több kép alakult ki ma a köztudatban, melyik lehet igaz?

1 - Antall József egy nagyvolumenű politikus volt, aki zseniális érzékkel vezette az országot, mely akkor a szocializmus zsákutcájába jutott csődtömege volt. Ezt gyakorlatilag az MDF vallja

2 - Antall József kiváló politikus és gondolkodó volt, de semmi több. Nem lehet róla a magyar tőrténelem nagyjainak tagjaként beszélni, sorsfordító döntései sem voltak. Egy átlagos miniszterelnök volt. Szerintem ezt a FIDESZ vallja, pont az MDF elleni pozicionálásuk miatt

3 - Antall József csak egy "bábú" volt, akinek fedhetetlen múltja és tudományos elismertsége kellett ahhoz, hogy szavazzanak az emberek rá. A lényeges döntéseket valójában nemis ő hozta, hanem a háttérből mások, csak az arca kellett az MDF-nek. Sok helyen olvasni ezt

4 - Antall József egy beépített, amolyan beavatott szabadkőműves volt, akinek a multja és elismertsége révén fel kerülhetett a bársonyszékbe, azonban valójában a nyugatnak szolgálta ki az országot, tudva és akarva magyar oligarcháknak és a nyugati hatalomnak kívánta átjátszani a magyar gyárakat (privatizációval), azok pedig rajta keresztűl vettek piacot, bezárván a termelést.

Drábik János talált egy Hiúz szemei nevű szabadkőműves páholy tagjai közt Antall Józsefre, elvileh ha később még vallotta a nézeteiket ez az verzió valós lehet. Itt is olvasni [link] Nem tudom melyik verzió igaz.

Te hogyan gondolkodsz a rendszerváltás utáni első magyar miniszterelbökről?

2014. szept. 30. 19:47
 1/5 anonim ***** válasza:
56%

Drábik egy hülye.

Antall egy öntelt, középszintű politikus volt. Sokszor hangoztatta, hogy az apja zsidókat mentett meg . Unokaöccse, Jeszenszky, 4 év alatt többet utazott, mint az előző külügyminiszterek összesen.

Ő kezdte el eladni az országot a külföldi tőkének, és utasított vissza a németek segítségét.

Nem véletlen, hogy az MDF megbukott.

2014. szept. 30. 19:58
 2/5 anonim ***** válasza:
42%

Ennél jobban én sem tudnám leírni, amit az első mondott, bár szerintem Drábik annyira nem hülye (ugyanakkor nem is szimpatizálok vele bizonyos okokból).

A szabadkőművesség meg olyan, hogy ha én akarom, akkor simán beléphetek akár holnap is; nincs a tagságban semmi különös.

2014. szept. 30. 20:04
 3/5 anonim ***** válasza:
3
2014. szept. 30. 23:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Antall zsidó volt anyai ágon ráadásul!

[link]

2014. okt. 1. 01:01
 5/5 gaborvagyok ***** válasza:
4.
2018. máj. 13. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!