Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok miért nem összetart...

A magyarok miért nem összetartóbbak?

Figyelt kérdés

Ha látja valaki, hogy valami baj van, pl. megtámadnak valakit a rejtett erőforrások, miért nem fognak össze és mennek oda segíteni, hisz többen vagyunk!

Itt egy másik példa, ma történt (alig volt valaki, aki segített volna a kalauznak, pedig felszáll két hapsi elkapják két oldalról és leviszik a vonatról és ez nem testi sértés, mert tényleg csak leteszik)

[link]

2014. szept. 30. 17:50
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, hát igen. Én is külföldre fogok menni, sőt olyan országba, ahol 6 év után megkapom az állampolgárságot, de akkor a magyarról le is kell mondanom. Hát le fogok. És ha lesz gyerekem, ő is olyan nevet fog kapni, hogy ne lógjon ki a többiek közül.
2014. szept. 30. 19:54
 12/21 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben attól tart a segítő, hogy őt veszik elő, vagy majd rasszistáznak a liberálhibbantak.
2014. szept. 30. 19:57
 13/21 anonim ***** válasza:
Mert ha a magyarok segítenének őket ítélnék el rasszizmusért.
2014. szept. 30. 20:00
 14/21 anonim ***** válasza:
a Turáni átok miatt
2014. szept. 30. 20:02
 15/21 anonim ***** válasza:

"Viszont ha olyan lenne, hogy látjuk, hogy valakit kirabolnak és aki arra jár, az mind jönne segíteni, pl 20-an, akkor mennék."

Mindig mindenki arra vár, hogy majd a másik elkezdi. Mert ugye egyedül senki nem akarja, de arra meg nincs biztosíték, hogyha ő elkezdi, akkor mások is segítenek.

2014. szept. 30. 22:49
 16/21 anonim ***** válasza:
:-) hat igen, errol beszeltem, de amugy nem tudom megerteni, h miert lenne adott esetben Problema h ha a gyermeked a neve alapjan ugymond kilog a sorbol?? :o
2014. okt. 1. 17:49
 17/21 A kérdező kommentje:
Azért mert mire gyerekem lesz, remélhetőleg megkapom már a norvég állampolgárságot. Akkor már a gyerekem is norvég lesz és neki csak annyi köze lesz Magyarországhoz, hogy édesapja magyar. Ő ott fog felnőni, akkor legyen norvég neve is! Én ezzel csak rá gondolok, mert neki már az lesz a haza!
2014. okt. 1. 18:10
 18/21 anonim ***** válasza:
Csak vigyázz, mert a norvégoknál meg a négerből meg arabból van sok, sőt cigányok is közlekednek hordában a skandináv országokban, mert ugye minden gazdag országot becéloznak. És nekik is ez a bajuk, hogy miért van az, hogy ők behúzott nyakkal járnak, meg lelejmolják a gyerekeik telefonját pénzét stb. miért tűrik ezt, miközben azok meg élik a boldog életüket. Olvasgass ilyen fórumokat nyugodtan. Nem magyar sajátosság ez. Minden modern civilizált országban ez van, ahol bevezették a toleranciát, meg a politikailag korrekt gondolkodást, és a még a normális többség hajbókol meg kér folyamatosan bocsánatot a "hátrányos helyzetű" szerencsétlenekről, akik már a fejükre nőttek. És ebből kezd el egyre több embernek elege lenne világszerte.
2014. okt. 2. 01:22
 19/21 A kérdező kommentje:
Ez igaz, Oslo egyes részein sok az arab és nem szerencsés ott járkálni, de mint Budapesten se mész el este 11-kor a 8 ker mélyére. Cigányok nagyjából csak koldulnak, de ők is kb csak Osloban vannak. Tavaly voltam kint, Osloban sem olyan a helyzet, mint amit a kurucinfon lehet olvasni. Sokkal de sokkal jobb. A többi városban ahol voltam, meg nem nagyon találkoztam arabbal vagy cigánnyal (Bergen, Trodheim és a kint élő ismerősöm is ezt mondja)
2014. okt. 2. 09:14
 20/21 anonim ***** válasza:
Bazeg egy hétre idejössz, te se látod, hogy milyen itt élni, meg mennyi baj van a cigányokkal! Nem csak koldulnak... De mindegy, hagyjuk, elmentél turistának szétnéztél kicsit és meg vagy róla győződve, hogy ott mindenki szép és jó. AZOK ugyanúgy viselkednek mindegy melyik országba mennek.
2014. okt. 2. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!