A magyarok miért nem összetartóbbak?
Figyelt kérdés
Ha látja valaki, hogy valami baj van, pl. megtámadnak valakit a rejtett erőforrások, miért nem fognak össze és mennek oda segíteni, hisz többen vagyunk!
Itt egy másik példa, ma történt (alig volt valaki, aki segített volna a kalauznak, pedig felszáll két hapsi elkapják két oldalról és leviszik a vonatról és ez nem testi sértés, mert tényleg csak leteszik)
2014. szept. 30. 17:50
11/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, hát igen. Én is külföldre fogok menni, sőt olyan országba, ahol 6 év után megkapom az állampolgárságot, de akkor a magyarról le is kell mondanom. Hát le fogok. És ha lesz gyerekem, ő is olyan nevet fog kapni, hogy ne lógjon ki a többiek közül.
2014. szept. 30. 19:54
12/21 anonim válasza:
Ilyen esetben attól tart a segítő, hogy őt veszik elő, vagy majd rasszistáznak a liberálhibbantak.
13/21 anonim válasza:
Mert ha a magyarok segítenének őket ítélnék el rasszizmusért.
15/21 anonim válasza:
"Viszont ha olyan lenne, hogy látjuk, hogy valakit kirabolnak és aki arra jár, az mind jönne segíteni, pl 20-an, akkor mennék."
Mindig mindenki arra vár, hogy majd a másik elkezdi. Mert ugye egyedül senki nem akarja, de arra meg nincs biztosíték, hogyha ő elkezdi, akkor mások is segítenek.
16/21 anonim válasza:
:-) hat igen, errol beszeltem, de amugy nem tudom megerteni, h miert lenne adott esetben Problema h ha a gyermeked a neve alapjan ugymond kilog a sorbol?? :o
17/21 A kérdező kommentje:
Azért mert mire gyerekem lesz, remélhetőleg megkapom már a norvég állampolgárságot. Akkor már a gyerekem is norvég lesz és neki csak annyi köze lesz Magyarországhoz, hogy édesapja magyar. Ő ott fog felnőni, akkor legyen norvég neve is! Én ezzel csak rá gondolok, mert neki már az lesz a haza!
2014. okt. 1. 18:10
18/21 anonim válasza:
Csak vigyázz, mert a norvégoknál meg a négerből meg arabból van sok, sőt cigányok is közlekednek hordában a skandináv országokban, mert ugye minden gazdag országot becéloznak. És nekik is ez a bajuk, hogy miért van az, hogy ők behúzott nyakkal járnak, meg lelejmolják a gyerekeik telefonját pénzét stb. miért tűrik ezt, miközben azok meg élik a boldog életüket. Olvasgass ilyen fórumokat nyugodtan. Nem magyar sajátosság ez. Minden modern civilizált országban ez van, ahol bevezették a toleranciát, meg a politikailag korrekt gondolkodást, és a még a normális többség hajbókol meg kér folyamatosan bocsánatot a "hátrányos helyzetű" szerencsétlenekről, akik már a fejükre nőttek. És ebből kezd el egyre több embernek elege lenne világszerte.
19/21 A kérdező kommentje:
Ez igaz, Oslo egyes részein sok az arab és nem szerencsés ott járkálni, de mint Budapesten se mész el este 11-kor a 8 ker mélyére. Cigányok nagyjából csak koldulnak, de ők is kb csak Osloban vannak. Tavaly voltam kint, Osloban sem olyan a helyzet, mint amit a kurucinfon lehet olvasni. Sokkal de sokkal jobb. A többi városban ahol voltam, meg nem nagyon találkoztam arabbal vagy cigánnyal (Bergen, Trodheim és a kint élő ismerősöm is ezt mondja)
2014. okt. 2. 09:14
20/21 anonim válasza:
Bazeg egy hétre idejössz, te se látod, hogy milyen itt élni, meg mennyi baj van a cigányokkal! Nem csak koldulnak... De mindegy, hagyjuk, elmentél turistának szétnéztél kicsit és meg vagy róla győződve, hogy ott mindenki szép és jó. AZOK ugyanúgy viselkednek mindegy melyik országba mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!