Itthon miért csak a diplomásokat ismerik el pénzben? Egy szakmunkást miért nem lehet megfizetni rendesen hogy emberhez méltóan éljen?
ma 16:45
Gratulálok!Ez ám a hozzá állás a dolgokhoz...Há minek adjak a nagynéném had lubickoljon,a többi meg dögöljön meg.
Na ezért nem megy ez az ország semmire..a kedves nagynénédnek ha lenne egy kis esze,akkor kicsit többet adna és megtartaná a megbízható embereket.Mert egy az,a híre elmegy hogy egy barom,majd senki nem akar neki dolgozni,kettő,az üzletnek sem tesz jót,ha hetente más emberek járnak oda.Láttam már ilyet nem egyet.Élt mint marci hevesen,elment a híre hogy nem fizet semmit,plusz ezt azt elhírszteltek róla,aztán a kutya sem akart oda menni dolgozni.Mindenféle jött ment embereket fel vett hogy csak ne kelljen dolgozni,sokan évekig azért jártak oda,mert volt egy jól kinéző kedves pultosa,akinek persze sz..art sem fizetett.Megunta elment jobb pénzért dolgozni.Azóta jöttek mentek az emberek,az üzlet egyre rosszabb helyzetbe került.Már senki nem akart neki dolgozni,csodálkozott hogy nem talál embereket maga mellé,így a parasztja muszáj volt beállni dolgozni.Most él mint marci hevesen,azzal a különbséggel hogy muszáj neki heti 6 napot dolgonia.Ezt jól megszívta,de meg is érdemli.
tetro
Nyilván nem a szaros papírra gondoltam, mert attól még te csak egy bohóc vagy, nem vállalkozó.
Direkt írtam összeget is, h nyilvánvaló legyen, h nem az illetékre gondoltam.
Sajnos neked ennek ellenére se sikerült felfogni, h miről beszélek, nem is baj, többet nem is vártam.
18.39
nagyokos barátunk, akkor légyszi magyarázd már el, ha valaki egyéni vállalkozó szobafestő akar lenni, akkor mire kell több százezer forint?
18.58
én már láttam pár lakásfestést, de olyan szobafestőt aki 900ezres állványzatot hozott ki, mégy egyet sem. nálunk mindig létrát használtak, igaz nem is a szépművészeti múzeumban laktunk... meg milyen 4-5 emberről beszélsz, amikor egyéni vállalkozóról volt szó?
"Gratulálok!Ez ám a hozzá állás a dolgokhoz...Há minek adjak a nagynéném had lubickoljon,a többi meg dögöljön meg. "
Fel kell fogni : kapitalizmus van ! 40 évig azt tanultuk, hogy az kizsákmányolás, akkor mi a baj ? Mit nem értesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!