Mi a legfőbb akadálya egy rendesen működő Magyarországnak?
Mi a legfőbb akadálya egy rendesen működő Magyarországnak?
Magyarország!
az a baj, hogy sok a kommunista, liberális a politikában, min pl az mszp, szdsz, lmp, együtt2014!
ezek a terrorszervezetek akadályozzák a jólétet!
Kettes válaszoló, elmondanád, hogy jelenleg a liberálisok hogyan akadályozzák a jólétet? Ha jól tudom, akkor a Fidesz kormányoz 2/3-dal...
És most a pogányok hogy jönnek ide?
29%-os,
Pogány az, aki nincs megkeresztelve. Vagyis ha a baloldal 20%-al többet szed össze egy választáson, akkor ezek szerint 1 millió ember kikeresztelkedett előtte? Amikor mg a bal oldal nyer, akkor hirtelen 1 millióval többen keresztelkednek meg? Hogy van ez???
Én meg vagyok keresztelve, de ettől még nem érzem magam sem jobb embernek sem rosszabbnak. Abszolút nincs hatással a munkámra a viselkedésemre az életmódomra. Annélkül is tudok becsületes is lenni és szorgalmas is. Rengeteg keresztény embert ismerek akik segélyekből élnek és csesznek a melóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!