Magyarországnak szüksége lenne egy Jörg Haider féle politikusra?
Szerintem ő volt a 21. század legnagyobb európai politikusa.
Valódi európai értékrendet képviselt.
Ez a mondás is igaz rá:
"Jó dolog, hogy még vannak ezen a világon állhatatos emberek, akiknek karakterük van, akik a legnagyobb ellenszélben is mindmáig hűek maradtak elveikhez."
Kár, hogy nincs több ilyen ember.
Gondolom nem nagyon hallottál sokat még az osztrák politikáról, csak valamelyik magyar nacionalista újságban olvastál róla.
Ausztriában mindig erős volt az idegenellenesség, különösen erős hajlam a sovinizmusra. A jelenlegi politikai helyzet annak az Ausztriának a gyümölcse, amely a német megszállást örömmel várta. A rengeteg pszichésen sérült ember, akinek ezeket az időszakokat végig kellett élnie, illetve az Ő utódaik számára biztosan enyhítő volt egy ilyen politikus.
De ha engem kérdezel, Magyarországnak nincs szüksége még több gyűlöletterjesztő idegbeteg marhára, van elég saját, minek importálni?
Ausztria nem szabadult meg tőle , hanem Haider lemondott.
Ameddig tartott a politikai pályafutása, egészen addig Ausztria egyik legbefolyásosabb politikusa maradt.
Még most is sok osztrák tiszteli (tapasztalat).
A brüsszeli disznóknak persze nem tetszett Haider, mert hazafias volt.
"A brüsszeli disznóknak persze nem tetszett Haider, mert hazafias volt."
Az én szótáramban a hazafias azt jelenti, hogy szereti az országot, az ország népeit, és büszke arra, amit hazájában felépített. Az, aki nem épített fel semmit, mert gyáva és lusta, viszont a szája nagy és gyűlöletbeszédre használja, az nem hazafi, hanem simán egy majom.
Én is osztrák származású vagyok.
Nézz csak utána , voltak jó intézkedései.
Abban a tartományban amit ő vezetett, ott javult a közbiztonság, csökkent a bűnözés.
És a "cigány népvándorlás" ellen is intézkedéseket hozott.
Nem egyetlen emberről van szó.....
A cigányok többsége igen kártékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!