Magyarországnak szüksége lenne egy Jörg Haider féle politikusra?
Annyit tudok róla, amennyit hallok.
Közel élek a határhoz, sok osztrák átjár még laknak is a környéken.
Ők pozitív figurának mutatták be.
Majd utánanéztem Haidernek külföldi oldalakon is és a wikin is, számomra is pozitív személyiség.
# 10: Soviniszta liberális. Ilyent is ritkán látni...
Mondok valamit. A nagy magyar történelmi figurák 98%-a aki tényleg magyar volt nem szerette túlzottan a zsidókat. Úgyhogy ezt az országot is az úgynevezett "nácik" építették fel. Ha nem tetszik, el lehet menni ebből a bűnös náci országból, ahol naponta irtják a cigányokat és a zsidókat, valamint fegyveres gárdisták grasszálnak az utcán.
Nekem nem Jörg Haider kell, hanem egy olyan politikus aki kellően önzetlen és a kapcsolatrendszerét nem arra használja, hogy meggazdagodjon, hanem hogy segítsen a népen. Az, hogy kit utál és kit szeret, pont les**rom. Csak azt akarom, hogy nekem és a honfitársaimnak jó legyen.
Én egy videó kapcsán most olvastam utána Jörg Haider halálának.
Furcsának találom, hogy egy ilyen magas rangú politikus csak úgy beülne ittasan a kocsijába.
Elképzelhetőnek találom,hogy tényleg gyilkosság áldozata lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!