Mi a legfőbb akadálya egy rendesen működő Magyarországnak?
Oké, én a Fideszre szavaztam, de templomok felújítására ez a szent kormány a harmadát adta mint az előző ciklus. Azelőtt évente 2 milliárd volt erre a célra elkülönítve az NKA-nál, most volt olyan félév amikor nem is volt kiírva pályázat!!! Mi erre a magyarázat? Fontosabb 4 db stadion a 100 milliárdért stadion mint 200 összedőlni készülő templom???
Ja, de még örülnék egy kánonnak ami összefoglalja a táltos hitet, mert ahány helyen olvastam róla annyi féle. Vagyis mindenki úgy értelmezi ahogy akarja. Vagyis nincs írott alapja, csak most kívánják megteremteni következtetésekből meg megmagyarázásokból. A katolikus vallás legalább 2000 éve dokumentálva van -kisebb nagyobb csúsztatásokkal- de van.
Az ország meg nem a vallástól fog jól működni. Dél-Amerikában óriási a szegénység, hiába 100%-os a kereszténység.
Most nem azért, de fejezzétek már be légyszi ezt a sámános meg keresztényes dolgot.
Nem erről szólt a kérdésem és nem hiszem, hogy ilyen több száz vagy akár több ezer éves dolgokkal előrébb tudnánk ma jutni...
És annak bizonyítéka, hogy a Vatikán által terjesztett kereszténység az ősmagyar igaz vallásnak csak egy lebutított és cenzúrázott változata. A bibliában leírtakkal kapcsolatban sokakban kétségek merülnek fel. Az nem teljesen összefüggő, érthető és hihető. Miért?
Épp azért mert egyes dolgokat kihagytak, másokat megváltoztattak benne.
Egy jól működő ország?
Halálbüntetést vissza, segélyt csak munkáért, piacot keresni az exportnak, az importot meg visszaszorítani, a turizmust fejleszteni (közbiztonságot maximális szintre hozni), a kivándorlást új munkahelyekkel visszafogni. Első körben ennyi.
"Tök aranyos vagy 21-es, de nekem eredeti források kellenek, nem amit valaki lepötyögött a netre. Egy Tacitus egy Anonymus vagy akárkinek a tollából min 700-800 évre vissza."
Akkor miért vagy annyira lusta keresni magadnak, Kedves Gyermekem? Ezen ősi írások egészét fellelték és ma a Vatikánban őrzik. Tehát még azt is elárultam hol találod.
"Mi a legfőbb akadálya egy rendesen működő Magyarországnak?"
A dzsobbik és a többi bűnbakkereső mélymagyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!