Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balliberálisok miért nem...

A balliberálisok miért nem tájékozódnak mielőtt leírnak itt valamit?

Figyelt kérdés
Például a gyöngyöspatai eseményeket is úgy állítják be, mintha néhány náci a teljesen békés faluba lement volna, és ott mindenkit (!) terrorizált volna. Gondolom ott lakó magyarokkal nem beszéltek, csak hát beindult náluk az "ajvékolás", hogy "jajj szegény romákat terrorizálják a rasszista magyarok". Miközben ők a biztonságos belvárosi lakónegyedekben nem is igen látnak cigányt.

2014. szept. 28. 12:10
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Te nem ezt mondtam én is, hogy át kéne alakítani a rendőrséget? De jött erre a lehurrogás (nem tudom már kitől), hogy az nem megoldás, akkor most mégis? De akkor te is elismered, hogy ez a lemegyünk egy hétvégére x faluba nem megoldás, nem? Hosszú távon semmiképp nem old meg semmit, csak indulatokat szül. Mi értelme van a gyűlöletkeltésnek?
2014. szept. 30. 10:43
 32/41 anonim ***** válasza:

"Az neked részletkérdés, hogy megkérdezted-e azokat az emberek, akiket megvédtek, hogy mit gondolnak róluk? "

Nem az a kérdés, hogy az adott pillanatban mit gondolnak róluk, hanem hogy mi van akkor, amikor elmennek. Mert hogy utána csak a falusiak maradnak ott a felbőszült kisebbséggel, az biztos.

2014. szept. 30. 10:45
 33/41 A kérdező kommentje:

"De akkor te is elismered, hogy ez a lemegyünk egy hétvégére x faluba nem megoldás, nem?"

Nem, mivel a csendőrségbe embereket akár közülük is lehet toborozni. Csak legyen meg a megfelelő kiképzés, tesztek stb. Senkit nem bántottak fizikailag stb. Ja, és hogy megfélemlítenek? A bűnözőket félemlítsék is meg, nyilván. Érdekes, a cigányság becsületes része nem félt tőlük. Ja, és minden hiszti ellenére mégiscsak jobbbikos polgármestert választottak, aki mára már rendet rakott. :)

"Nem az a kérdés, hogy az adott pillanatban mit gondolnak róluk, hanem hogy mi van akkor, amikor elmennek. Mert hogy utána csak a falusiak maradnak ott a felbőszült kisebbséggel, az biztos."

Miután elmentek, volt egy időközi polgármester választás, és nyert a jobbikos jelölt. Azóta rend van a faluban. :)

2014. szept. 30. 11:22
 34/41 anonim ***** válasza:
35%
Ja, de ha azt veszem, hogy a falu fele el sem ment szavazni, akkor nem olyan nagy az a jobbikos többség...
2014. szept. 30. 12:20
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt veszed, akkor igen. A valóságban nem.

Bár, lehet, hogy a falu fele sem ment el szavazni, de nincs is mindenkinek választási joga; például egy 4 éves gyereknek felesleges lett volna odamennie.

Viszont a választásra jogosult 2132 polgárból 1293-an szavaztak és ez 1293/2132*100= 60,647%. (Az érvényes szavaztok száma 1282 volt, ez is 1282/2132*100=60,13%.)

A jegyzőkönyv a Nemzeti Választási Iroda honlapján található, több lépésben érhető el.

1./ [link]

2./ Az „Önkormányzati Időközi 2010-2014”-re kell kattintani.

3./ A „2011. évre kitűzött időközi önkormányzati választások települési sorrendben”-re kell kattintani.

4./ Legördítve, a 37. sorszámú bejegyzésnél (Gyöngyöspata, Heves, polgármester, július 17., lemondás) a „polgármester” szóra kell kattintani.

2014. szept. 30. 13:55
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

Van, akinek a környezetében nem élnek problémás cigányok, és van, akiében igen. Én mindkét helyzetet megéltem.

Amíg nem éltek a környezetemben, én is helytelenítettem a szidásukat is, kellemetlenül éreztem magam, ha ezt tették a jelenlétemben. Én is úgy gondoltam, hogy biztosan vannak intézmények, szervezetek, végső soron hatóságok, amelyek meggátolják őket a gazságokban, így akkor sem tehetik, ha akarnák.

A helyzet változásával megtapasztaltam, hogy nincs ilyen intézmény, szervezet, hatóság, és mi megkeseredtünk; tehetetlennek, megalázottnak érezzük magunkat.

2014. szept. 30. 14:43
 37/41 A kérdező kommentje:

Utolsó

Nem-nem, tűrjed, mert az sem megoldás, ha néhány verőlegény lemegy, és megvéd. Nem-nem, a tehetetlen, semmirekellő rendőrségben kell bíznod, aki tuti nem véd meg.

Na, nagyjából ez a liberálisok "érvelése".

2014. szept. 30. 15:13
 38/41 anonim ***** válasza:
nem a cigányokkal van a baj hanem a rendőrséggel.
2014. okt. 4. 13:42
 39/41 anonim ***** válasza:

de valamiért a jobbosok sosem látják a bajok igazi forrását, továbbá semmilyen elvárásaik nincsenek a saját politikusaikkal szemben.

nem önbíráskodni kell kerkérdező, nem neked kell rendet tenni, a valasztott képviselőiddel kell rendberakatnod a rendőrséget, hogy komolyan vegyék a munkájukat és ne csak állami pénzbehajtok legyenek. mrrt a bírságolás már jól megy de ha ellopjak a cuccaid, megfenyegetnek, nem tesznek semmit

2014. okt. 4. 13:49
 40/41 A kérdező kommentje:

Utolsó

Nyilván, de mivel a választott képviselők nem teszik rendbe a rendőrséget, így nincs rend. Emberéletekről van szó. Én a Jobbikra szavaztam, tudom, hogy ők rendet raknának, ám a többség nem őket akarta egyelőre sajnos.

2014. okt. 4. 15:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!