A balliberálisok miért nem tájékozódnak mielőtt leírnak itt valamit?
"Az neked részletkérdés, hogy megkérdezted-e azokat az emberek, akiket megvédtek, hogy mit gondolnak róluk? "
Nem az a kérdés, hogy az adott pillanatban mit gondolnak róluk, hanem hogy mi van akkor, amikor elmennek. Mert hogy utána csak a falusiak maradnak ott a felbőszült kisebbséggel, az biztos.
"De akkor te is elismered, hogy ez a lemegyünk egy hétvégére x faluba nem megoldás, nem?"
Nem, mivel a csendőrségbe embereket akár közülük is lehet toborozni. Csak legyen meg a megfelelő kiképzés, tesztek stb. Senkit nem bántottak fizikailag stb. Ja, és hogy megfélemlítenek? A bűnözőket félemlítsék is meg, nyilván. Érdekes, a cigányság becsületes része nem félt tőlük. Ja, és minden hiszti ellenére mégiscsak jobbbikos polgármestert választottak, aki mára már rendet rakott. :)
"Nem az a kérdés, hogy az adott pillanatban mit gondolnak róluk, hanem hogy mi van akkor, amikor elmennek. Mert hogy utána csak a falusiak maradnak ott a felbőszült kisebbséggel, az biztos."
Miután elmentek, volt egy időközi polgármester választás, és nyert a jobbikos jelölt. Azóta rend van a faluban. :)
Ha azt veszed, akkor igen. A valóságban nem.
Bár, lehet, hogy a falu fele sem ment el szavazni, de nincs is mindenkinek választási joga; például egy 4 éves gyereknek felesleges lett volna odamennie.
Viszont a választásra jogosult 2132 polgárból 1293-an szavaztak és ez 1293/2132*100= 60,647%. (Az érvényes szavaztok száma 1282 volt, ez is 1282/2132*100=60,13%.)
A jegyzőkönyv a Nemzeti Választási Iroda honlapján található, több lépésben érhető el.
1./ [link]
2./ Az „Önkormányzati Időközi 2010-2014”-re kell kattintani.
3./ A „2011. évre kitűzött időközi önkormányzati választások települési sorrendben”-re kell kattintani.
4./ Legördítve, a 37. sorszámú bejegyzésnél (Gyöngyöspata, Heves, polgármester, július 17., lemondás) a „polgármester” szóra kell kattintani.
Van, akinek a környezetében nem élnek problémás cigányok, és van, akiében igen. Én mindkét helyzetet megéltem.
Amíg nem éltek a környezetemben, én is helytelenítettem a szidásukat is, kellemetlenül éreztem magam, ha ezt tették a jelenlétemben. Én is úgy gondoltam, hogy biztosan vannak intézmények, szervezetek, végső soron hatóságok, amelyek meggátolják őket a gazságokban, így akkor sem tehetik, ha akarnák.
A helyzet változásával megtapasztaltam, hogy nincs ilyen intézmény, szervezet, hatóság, és mi megkeseredtünk; tehetetlennek, megalázottnak érezzük magunkat.
Utolsó
Nem-nem, tűrjed, mert az sem megoldás, ha néhány verőlegény lemegy, és megvéd. Nem-nem, a tehetetlen, semmirekellő rendőrségben kell bíznod, aki tuti nem véd meg.
Na, nagyjából ez a liberálisok "érvelése".
de valamiért a jobbosok sosem látják a bajok igazi forrását, továbbá semmilyen elvárásaik nincsenek a saját politikusaikkal szemben.
nem önbíráskodni kell kerkérdező, nem neked kell rendet tenni, a valasztott képviselőiddel kell rendberakatnod a rendőrséget, hogy komolyan vegyék a munkájukat és ne csak állami pénzbehajtok legyenek. mrrt a bírságolás már jól megy de ha ellopjak a cuccaid, megfenyegetnek, nem tesznek semmit
Utolsó
Nyilván, de mivel a választott képviselők nem teszik rendbe a rendőrséget, így nincs rend. Emberéletekről van szó. Én a Jobbikra szavaztam, tudom, hogy ők rendet raknának, ám a többség nem őket akarta egyelőre sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!