Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balliberálisok miért nem...

A balliberálisok miért nem tájékozódnak mielőtt leírnak itt valamit?

Figyelt kérdés
Például a gyöngyöspatai eseményeket is úgy állítják be, mintha néhány náci a teljesen békés faluba lement volna, és ott mindenkit (!) terrorizált volna. Gondolom ott lakó magyarokkal nem beszéltek, csak hát beindult náluk az "ajvékolás", hogy "jajj szegény romákat terrorizálják a rasszista magyarok". Miközben ők a biztonságos belvárosi lakónegyedekben nem is igen látnak cigányt.

2014. szept. 28. 12:10
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
27%
De könyörgöm, hol megoldás az, ha az izomagyú söpredék lemegy egy faluba? Az lehet, hogy a rendőrség alkalmatlan bármire, éppen ezért kéne átalakítani, de nem 30 hülyegyereknek kéne megoldania önhatalmúlag a problémát. Márcsak azért sem, mert az a 30 hülyegyerek se képzést nem kapott, se pszichológiailag nem vizsgálták át, csupán annyit lát, hogy barna oszt üsd. Na ez nem megoldás. Van az országban 3154 város és község, hogy oldjátok meg, hogy mindenhol legyen 30-40 verőember, ingyen és bérmentve, csak jószántából, mert szerintem sehogy. Ez az egész gyöngyöspata dolog innentől kezdve arra jó, hogy ellentéteket szüljön...persze ezt a odavezényelt verőlegények nem érzik, hiszen másnap úgyis hazamennek egy más városba, de a helyieknek csak ott maradnak a felbőszült kisebbségiek. Szóval én csak azt mondom, hogy könnyű más fszával verni a csalánt.
2014. szept. 28. 19:11
 12/41 A kérdező kommentje:
Utolsó: Megkérdezted azokon a településeken élő magyarokat arról, hogy mit éreztek, amikor lement oda a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület? Ha nem, hogy mersz p.fázni az ő nevükben? Mutass egy cikket, ahol MEGÜTÖTTEK egy embert is! Nem tudsz? Mit hazudozol?
2014. szept. 28. 20:25
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

14.

De az sem megoldás, amit ti javasoltok.

Az általatok javasolt "integrációs" javaslatok nem működnek.

És, azokkal a módszerekkel évtizedek, esetleg évszázadokig tartana.Addigra meg már késő, mert Magyarország addigra full cigány lesz.

Gyors, azonnal megoldás kell nem tökörészés.

2014. szept. 28. 20:29
 14/41 bob76xd ***** válasza:
A Jobbik azért jött létre, mert az embereknek elegük van az egész bohóc politikusokból! Novák Előd, Morvai Krisztina, Vona Gábor és Dúró Dóra megmondja az igazat az embereknek! Én is csatlakoztam a Jobbikosokhoz! Az volt az ügyes, aki létrehozta a Jobbikot! Ide csendőrség kell, meg normális katonaság! A bukott baloldal és a Fideszes bandák meg eladják az országot! Mindenki egyet ért majd a Jobbikkal! Íme a kérdés, amit én írtam ki http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__613.. Akik egyet értenek a Jobbikkal, azok velünk vannak! Adjon az isten! Szebb jövőt és kitartás barátaim!
2014. szept. 28. 20:35
 15/41 bob76xd ***** válasza:
Még valami! Én már nem vagyok Fideszes és nem vagyok MIÉP-es! Én már csak a Jobbikot támogatom! Együtt fogjuk támogatni a Jobbikot! Adjon az isten! Szebb jövőt!
2014. szept. 28. 20:37
 16/41 bob76xd ***** válasza:
Figyelem emberek! Ide egy nagy Jobbikos összefogás kell! Össze kell fognunk a Fidesz és a bukott baloldal ellen! Ha legyőzzük őket, akkor Magyarország megmenekül és rend lesz! A magyarok nem rasszisták és nem fasiszták! A bukott baloldal és a Fidesz le vannak szavazva! HAJRÁ JOBBIK! ADJON AZ ISTEN! SZEBB JÖVŐT ÉS KITARTÁS BARÁTAIM !!!!!!!!
2014. szept. 28. 20:54
 17/41 anonim ***** válasza:

"Megkérdezted azokon a településeken élő magyarokat arról, hogy mit éreztek"

És te azokat a cigányokat, akik soha senkit nem bántottak életükben? És ne mond, hogy ilyen cigány nincs, mert az egyszerűen nem igaz.

2014. szept. 28. 21:07
 18/41 anonim ***** válasza:

Bocsi, nem pesti vagyok, hanem Borsodi....

És hogy hogy lehetséges? Hát lássuk...pl nem mennek el szavazni? Tudod, olyan világban élünk, ahol a lakosság alig több mint fele megy el választásra, önkormányzati választáson pedig még rosszabb a részvételi arány.

2014. szept. 28. 22:36
 19/41 anonim ***** válasza:

"Figyelem emberek! Ide egy nagy Jobbikos összefogás kell! Össze kell fognunk a Fidesz és a bukott baloldal ellen! Ha legyőzzük őket, akkor Magyarország megmenekül és rend lesz! A magyarok nem rasszisták és nem fasiszták! A bukott baloldal és a Fidesz le vannak szavazva! HAJRÁ JOBBIK! ADJON AZ ISTEN! SZEBB JÖVŐT ÉS KITARTÁS BARÁTAIM !!!!!!"

Akkor Te mi vagy ha nem rasszista? Nyíltan leírod, hogy utálod a zsidókat és a cigányokat, és nyíltan leírod, hogy ezért fogsz a Jobbikra szavazni, de persze Te nem vagy rasszista......!

2014. szept. 28. 22:39
 20/41 anonim ***** válasza:

"Én is Jobbikos vagyok! És én utálom a liberális törpéket (Zsidók és cigányok)! Én is a Jobbikra szavazok, mert Budapesten is vannak cigányok és zsidók! A cigányok terroristák, mert terrorizálják a fehéreket (Nem a zsidókat). A haverom is Jobbikos, ő Egerben él, a másik meg Bécskében. Szavazzunk a Jobbikra! Vesszen a Fidesz és a bukott baloldal! IDE CSAK A JOBBIK KELL!

"

Szóval ez nem rasszizmus? Nyíltan leírod, de nem az, oké...

2014. szept. 28. 22:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!