Személy szerint ki zsidó Mo élén aki a zsidó szövetségeseivel rosszat akar nekem?
Figyelt kérdés
Tudatlan vagyok a témában,mert nem értem így a kommenteket amiben ezekre az emberekre hivatkoztok.Homályosítsatok fel légyszi.Kik ezek politikusok,vagy bankárok,vagy más befolyásos emberek?
Komolyan kérdezem,nem provokálni akarok.
2010. jan. 21. 13:33
21/23 A kérdező kommentje:
16:12 Látod-látod tudatlan vagy,eddig és is ezt hittem,de már okos vagyok.:)))
2010. jan. 21. 16:35
22/23 anonim válasza:
Most éppen, tudatlan lettél, mert az a bölcs aki felismeri saját tudatlanságát. Az elején tudatlannak tartottad magad, most meg okosnak. Éppen arra kellett volna rájönni, hogy a kérdést nem lehet megválaszolni illetve minden csak nézőpont kérdése.
A világ nem fekete és fehér és csak ?csak egy sith beszél végletekben?.
23/23 anonim válasza:
Az első linkben láttam Erdő Péter bíborost.Az agyam megáll,Magyarország prímása,Esztergomi érsek zsidó származású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!