Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Személy szerint ki zsidó Mo...

Személy szerint ki zsidó Mo élén aki a zsidó szövetségeseivel rosszat akar nekem?

Figyelt kérdés

Tudatlan vagyok a témában,mert nem értem így a kommenteket amiben ezekre az emberekre hivatkoztok.Homályosítsatok fel légyszi.Kik ezek politikusok,vagy bankárok,vagy más befolyásos emberek?

Komolyan kérdezem,nem provokálni akarok.

2010. jan. 21. 13:33
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Magyarország
2010. jan. 21. 14:44
 12/23 anonim ***** válasza:
37%
Kedves kérdező, az, hogy a nyilasok meg a nácik itt ezen az oldalon hangoskodnak, meg reklámozzák a metapédiát, az még nem jelenti, hogy igazuk is van. Inkább gondolkodj el józan ésszel azon, hogy lehetséges-e az, hogy egy népcsoport eleve rosszat akarjon egy másiknak, illetve te személyesen érzed-e azt, hogy akik neked valaha rosszat akartak, vagy kárt okoztak, azok egyetlen népcsoporthoz tartoztak-e.
2010. jan. 21. 15:12
 13/23 A kérdező kommentje:
Utolsóknak,írnám én a kommenteket,meg a véleményem,de megigértem,hogy nem provokálok.:))
2010. jan. 21. 15:22
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos hogy eredendően rosszat akarnak, de a saját érdekeiket teszik az első helyre és lesz@rják hogy a magyaroknak mi az érdeke a saját országukban.

Példák?

Az elmúlt 20 év, aminek a meghatározó alakulását a zsidó és a zsidók által prezentált, kriptozsidók, határozták meg mint a balíb kormány egy jelentős és érdekeit kikényszerítő csoport. Még ma is a holopajzs amit maguk elé tartanak, és szemmel láthatóan nem érdekli őket hogy mit is akarnak a magyarok, hiszen már rég nem akarjuk ( az ország 70-75% ) őket hatalmon látni!

De akkor én most fasiszta és antiszemita vagyok?

Engem nem érdekelnek azok a zsidók, akik élik a maguk életét. Da azok akik az önös érdekeik miatt ide juttatták az országot, el kell hogy nyerjék a méltó jutalmukat, természetesen a bűnsegéd vagy épp partner magyar elittel együtt.

2010. jan. 21. 15:38
 15/23 anonim ***** válasza:
66%

"már rég nem akarjuk ( az ország 70-75% ) őket hatalmon látni"

Akkor a tavasszal várhatóan 2/3-ot szerző Fidesz nem is az elmúlt 20 év részese?

2010. jan. 21. 15:40
 16/23 anonim ***** válasza:

Akkor a tavasszal várhatóan 2/3-ot szerző Fidesz nem is az elmúlt 20 év részese?

Nem ennyire egyszerű.

Sok balos van és sok liberális akik elítélik ezeket a felelőtlen zsebtömő bandát.

De egyre több a Jobbikos is akik, határozottan nem a Fideszhez tartoznak.

Bizonyos értelemben a Fidesz is elkötelezett, csak valahogy náluk a befolyás nem volt soha annyira erős, lévén hogy az SZDSZ a fő cionágyú.

Az SZDSZ-t ma már a legelvakultabb liberálisok sem szeretik, mert kiderült hogy igazából csak pénznyelő a liberalizmus mögé bújó „zsidó szakszervezet. „ Amivel magának az amúgy tejesen normális zsidóknak is sokat ártottak, az MSZP ről meg nem is beszélve, akiknek GyF-et mint kriptozsidót prezentálták. Aki betette a kaput maga után.

2010. jan. 21. 15:52
 17/23 A kérdező kommentje:
Na most már értem a kommenteket.Pl azt hogy kriptozsidó.Volt értelme kiírni a kérdésem.:)))
2010. jan. 21. 16:06
 18/23 anonim ***** válasza:

Kicsit gondolkodni kellene, hogy miért is ilyen nagy a zsidók befolyása. Miért is? Ja, igen. Van több mint kétmilliárd keresztény, akik annyira hülyék (nem tudom szebben megfogalmazni), hogy beszopták a zsidók istenét. A baj ott kezdődik, hogy a keresztény politikusok támogatják Izraelt, mert a Mesekönyvben (Bibliában) az van, hogy a nem létező Isten odaadta nekik a földet örökre. Úgy szeretnék már látni egy olyan vetető politikust, aki nyíltan ateista, wicca, boszorkány, krisna tudatú, vagy druida. De nem, nekünk a zsidók istene kell. De nem kell aggódni. Európában a kereszténység visszaszorulóban van. Gondolkodó, a hazájukat szerető emberekre van szükség, nem pedig olyanokra, akik egy kétezer éves vallásra teszik fel az egész életüket. A hittan oktatását pedig egyenesen ellenzem, mivel a Biblia világképe (amit a zsidók írtak) torz.

Hogy mennyire torz a világképe:

Tartsátok tisztátalannak a szirti borzot*, mert kérődzik ugyan, de nem hasított körmű. (3 Móz 11:5)

Tartsátok tisztátalannak a nyulat, mert kérődzik ugyan, de nem hasított körmű. (3 Móz 11:6)

* sok fordításban hörcsög van megemlítve

Akik összeollózták az egészet arra se vették a fáradságot, hogy kiszedjék belőle a számszerű tévedéseket:

József fiai pedig, kik Égyiptomban születtek, két lélek. Jákób egész házanépe, mely Égyiptomba ment

vala,hetven lélek. (1 Móz 46:27)

Mindazok a lelkek pedig, a kik Jákób ágyékából származtak vala, hetvenen valának. József pedig

Égyiptomban vala. (2 Móz 1:5)

És József elküldvén, magához hívatá az ő atyját, Jákóbot, és egész hetvenöt lélekből álló nemzetségét. (Ap 7:14)

hetvenöt-hetven=öt

A nyúl nem kérődző, ellenben a Biblia azt állítja. Tehát a Biblia nem Isten szava, hanem egy összeollózott vallási mű. Tessék szépen kijavítani! Ja, hogy azt nem lehet. Akkor viszont nincs helye az iskolában, mert nem a helyes világképet közvetíti a gyerekek felé. Nem lenne jó, ha egy-két hülyegyerek a Bibliára alapozva felesztené az inkvizíciót.

Miért is?

Varázsló asszonyt ne hagyj életben. (2 Móz 22:18)

2010. jan. 21. 16:10
 19/23 anonim ***** válasza:

A kritptozsidó biztos egy AES 256 vagy RC4-el el titkosított zsidó lehet, aki legalább 1024 bites jelszóval van titkosítva.

Esetleg egy olyan szuperzsidó aki a kripton bolygóról jött ide mielőtt az még felrobban. A szeméből lézer jön ki, repülni is tud és kívül hordja az alsóneműjét. Csak a kripton bolygó egy meteoritjával lehet megállítani.

2010. jan. 21. 16:12
 20/23 anonim ***** válasza:
2010. jan. 21. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!