Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 4,8 millióan élnek a létminimu...

4,8 millióan élnek a létminimum alatt?

Figyelt kérdés
[link]
2014. szept. 22. 07:49
1 2 3
 1/28 Tharos ***** válasza:
85%

Dehogy is, országunk virágzik és előretör.

Te nem nézel M1 híradót?

2014. szept. 22. 07:50
 2/28 A kérdező kommentje:
Nem nézek. :)
2014. szept. 22. 07:53
 3/28 anonim ***** válasza:
72%
Ezt a kormányt el kéne zavarni.
2014. szept. 22. 07:54
 4/28 csabika1971 ***** válasza:
80%

Igen. A közszolgálati média a kormány reklámját tolja.

Az Orbánnék meg szépen kozmetikázzák a dolgokat az UNIÓ felé. Mert éppen az Uniós pénzekből, zajlanak ország szerte a szociális munkák. Vannak hangzatos kijelentések munkahely teremtésre és a munkanélküliség visszaszorítására, de ez csak humbug. Mert az nem munka hely teremtés hogy indítunk egy új programot a szociális segélyen lévőknek. És csak ezzel a trükkel lett vissza szorítva a munkanélküliek aránya az országban.

Úgy hogy tele a hócipőm az álszenteskedő narancssárgákkal.

2014. szept. 22. 07:57
 5/28 anonim ***** válasza:
36%
Ja, 4.8 millió szegény. Egy nagy frászt. Akkora az adó elkerülés az országban, több millióan keresnek 4-6 órás minimálbért, persze csak papíron. 400.000-500.000 szegénynél több nincs ebb3n az országban. Persze a magyar egy panaszkodós fajta, soha nem elégedettek.
2014. szept. 22. 08:59
 6/28 anonim ***** válasza:
84%

Tudjátok mi a vicces?

Én állami cégnél dolgozom. Közalkalmazott vagyok szóval lényegében a kormánynak és az országért dolgozom. Ennek ellenére a létminimum alatt élek (mielőtt azzal jönnétek, nem, nem a képesítésem miatt). Hogy várja el a kormány a versenyszférától, hogy normális fizetést adjon a dolgozóinak ha még Ő sem képes azt adni a saját dolgozóinak? :'D

2014. szept. 22. 09:04
 7/28 anonim ***** válasza:
80%
5-ös! Te nem ebben az országban élsz? Az adóelkerülők nem a kiskeresetűek között vannak, hanem a magasabb jövedelmű vállalkozók között! A létminimum alatt vagy annak közelében élők valóban vannak 4 millióan.
2014. szept. 22. 09:06
 8/28 anonim ***** válasza:
9%

Persze, mivel eléggé magasra húzták a létminimum küszöbét...

Ennyi erővel szerintem a létminimum fejenként havonta 1.5 millió nettó kereset, akkor meg kapásból vagy több mint 9 millió ember él létminimum alatt...

2014. szept. 22. 09:33
 9/28 anonim ***** válasza:
44%
Hát én nem azt látom. Én túlzásnak tartom ezt a számot. Ráadásul, hogy mi van papíron és mi az igazság az is más. Mondjuk csak abból indulok ki, hogy anyuka mellettem a fél szülőit végig siránkozta, hogy hogyan oldja meg a kedvezményes ebédet, mert a párja nincs hozzá bejelentve, aztán a sarki közértben naponta az ebédpénz dupláját otthagyja nasira. Vagy a vidéki többgyerekes szegény családnak cigire mindig jut valahogy.Vagy a szegény nyugdíjas, aki sír az ingyen gyümölcsért, aztán a kocsijába rakja be.Millió egy példa, hogy azért akkora szegénység nincs itt.
2014. szept. 22. 10:04
 10/28 anonim ***** válasza:
71%
Nem,kb. 5,8 millióan.A becsületesen dolgozók itthon mind nyomorognak.
2014. szept. 22. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!