Támogatnál egy olyan törvényt, hogy létminimum alatt élő környékek határain belül legális legyen kutyát vágni és kutyahússal kereskedni?
Szerintem meg ássák ki a temetőkben a hullákat és szopogassák le a csontokat, nem?
Látom, zárkózunk fel Nyugat-Európához...
én is írtam már ki erről kérdést, de az állatok kategóriában, volt ám picsogás a sok állatvédőtől, majd a 10. volt aki belinkelt valami törvényt.
nos!
lehet hogy a kutya háziállat, de Magyarországon nincs külön kihangsúlyozva milyen állatot lehet ételként elfogyasztani!
lovat és szamarat sok helyen tartanak vágóállatként,és hentesnél is lehet kapni lóhúst, igaz, nem gyakori, és ne a tescoban keresd!
"én is írtam már ki erről kérdést, de az állatok kategóriában, volt ám picsogás a sok állatvédőtől, majd a 10. volt aki belinkelt valami törvényt."
De mondd már meg, hogy mégis mi a ...-ért akartok annyira kutyát enni? Nem bírsz meglenni nélküle vagy mi bajod van?
szerintem te nagyon félreértelmeztél valamit!
nem én akarok ilyet csinálni, csak érdekelt a törvényi háttere.
és bizony, nincs külön kategorizálva, ezért esznek külföldön is ilyen állatokat.
pl a spanyolok és az olaszok esznek macskát, de a spanyol konyhában van kutyahús is.
abszurd de még a travel channel is bemutatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!