Támogatnál egy olyan törvényt, hogy létminimum alatt élő környékek határain belül legális legyen kutyát vágni és kutyahússal kereskedni?
Nem. Azért nem, mert nem csak aberrált az ötlet, hanem teljesen értelmetlen is. A tyúk hús, egészséges, ízletes, sokkal olcsóbb a tartása, mint egy kutyáé, és hamarabb lesz vágás érett. Ugyan kisebb, de viszonylag gyorsan szaporodik. A sok létminimum alatt élő, ugyanakkor arra se képes, hogy életben tartson egy ilyen viszonylag igénytelen haszon állatot, akkor mégis mi a francot akarnának, egy húsevőtől?
(nehéz feldolgoznom, hogy válaszoltam, egy ennyire beteg, értelmetlen kérdésre)
"Nem. Azért nem, mert nem csak aberrált az ötlet, hanem teljesen értelmetlen is. A tyúk hús, egészséges, ízletes, sokkal olcsóbb a tartása, mint egy kutyáé, és hamarabb lesz vágás érett. Ugyan kisebb, de viszonylag gyorsan szaporodik. A sok létminimum alatt élő, ugyanakkor arra se képes, hogy életben tartson egy ilyen viszonylag igénytelen haszon állatot, akkor mégis mi a francot akarnának, egy húsevőtől?
(nehéz feldolgoznom, hogy válaszoltam, egy ennyire beteg, értelmetlen kérdésre)"
Ezt kb. én is le akartam írni, de a bekezdésben lévő mondatod nekem már azelőtt eszembe jutott, hogy belekezdtem volna az írásba, így inkább hagytam. :D
Ráadásul a tyúknál ott a tojás is, ami még hasznos nála, nem csak a húsa...
Az embernek, és a ragadozó állatoknak sem más ragadozó emlős a tápláléka, hanem növényevők, bogarak, madarak, halak.
A kutya pedig ragadozó állat.
Nem, ez egy elmebeteg ötlet!
Attól, hogy máshol esznek macskát, kutyát (fuj) még nekünk nem kellene minden agyament hülyeséget lekoppintani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!