Szerintetek a Fidesznél és Hódmezővásárhelynél van undorítóbb a világon?
rendőr, diplomás magyar, elmeszakorvos, végtörlesztő, trafikos
monygyammég?
1. A Fidesszel nincs semmi probléma.
Politikai párt, amire furcsa módon az emberek többsége szavazott. Miért furcsa? Mert akivel csak találkoztam eddig az országban, mindenki szidja, de mégis kétharmados.
Akinek nem tetszik az minek szavazott rá megint?
Hódmezővásárhely egy klassz kisváros.
Nekem személy szerint tetszik.
Az emberek normálisak, és segítőkészek az idegenekkel kapcsolatban.
Kétkedőek, de hiszékenyek is... tehát jó beszélgetőpartnerek.
Mint minden városban, ott is laktam 1-2 hónapot.
Semmivel sem rosszabb mint bármely más város.
A városok amúgy sem jobbak, vagy rosszabbak.
A benne lévő emberek teszik azzá, amilyen.
Nem pártok, vagy politikusok, hanem kereskedők, és vásárlók. Azaz a felhasználók, mint te.
Otthon ülsz, nem csinálsz semmit, nem mész sehova, és így van még 1000 fiatal ott, akkor azok a helyek amik vannak bezárnak, és nem is nyit ki semmi, mert6 ilyen az igény.
Pont a te igényed (kereslet) teszi a városkát olyanná, amilyen.
A kínálat mindig oda megy, ahol van rá kereslet.
A környezeted te alakítod ki magadnak, és utána abban élsz. Ha nem tetszik változtass rajta! A gép mögött ülve teljesen mindegy hol vagy, mert minden hely egyforma rossz.
(Kérlek, hogyha meghatározol egy helyet, hogy hol vagy, akkor lehetőleg a Pécsett, az ne Pécsen legyen, mert az nem igazi magyar hozzászólás. Tartsd tiszteletben a magyar nyelvkultúrát, és a helyiek igényét!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!