Ha a csajok elvárják, hogy kövér, túlsúlyos állapotban fogadjuk el őket, mi fiú, akkor a mai lányok, miért fújjognak, ha egy fiú alacsony és vékony alkatú, mintha ez undorítóbb lenn a kövér, igénytelen lányoknál?
Szerintem nem kell olyat választani, akit nem tudunk valamiért elfogadni akár külsőleg, akár belsőleg. Csak nem kell leszólni a másikat. Nem tetszenek a ducibb lányok, a vékony fiúk? Jó, rendben, akkor nem köztük keresgélünk, de nem kell fújolni, undorítózni, megbántani a másikat, mert ez nem erről szól.
Egyébként meg vannak, akik számára egy alacsony, vékony fiú minden, csak nem "tök normálisan kinéző". Nekem sem tetszik, megmondom őszintén. Van, akinek meg igen. Ez ízlés kérdése. Azért sem kell haragudni, ha valakinek ez a testalkat nem jön be.
180 centi magasságomhoz nem vagyok egy debella, de a kifutókon lézengő modellektől is távol vagyok, M-es, 38-40es ruhákat hordok ha valakinek ez mond valamit, tehát kövér éppen nem vagyok, de topmodell sem.
Próbáltam már vékony sráccal, aki magasabb volt nálam, de folyamatosan azt éreztem mellette, hogy de egy zsírdisznó vagyok vagy éppen, hogy kicsit megszorítom és összetöröm. Szerintem egy vékony, alacsony sráccal ez duplán érezhető lenne. Tehát igen, aljas módon vannak igényeim, például, hogy ne rombolja annyira az önbizalmam a srác kinézete, mint a médiából sugárzott, ha nem vagy betegesen vékony nem is vagy jó nő vacak.
De ezt az adoniszt keresünk dolgot marhaságnak tartom. Mindenkinek mást jelent az adonisz és oké, minden lány álmodozik egy helyes, megfelelően izmos, magas lovagról, de legtöbbször nem az ilyenekbe szeretnek bele és mennek hozzá, legalábbis a normálisabbja. Mert szerintem az fontosabb, hogy tudjak vele nevetni, beszélgetni, mint hogy nézegetni jó legyen.
De rengeteg alacsony lány van amúgy, a vékonyságon meg lehet változtatni. (konditermet már próbáltad vagy úszást? Egy széles hát minden nő álma, ez viszont tény)
Rinyarinyarinyarinya... kapd már össze magad, mássz ki a gép elől. Szedj magadra egy kis izmot, ha ez ennyire zavar, meg egy kis önbizalmat. Könnyű a csúnya, gonosz, sátánivadék nőket hibáztatni, változtatni a rossz hozzáállásodon viszont nehezebb.
Én is fújjognék rajtad férfi létemre - de nem a külsőd, hanem a kérdésben mutatott belsőd miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!