Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ha egy lány fingik, miért...

Ha egy lány fingik, miért sokkal undoritóbb és visszatetszőbb, mintha egy fiu fingana?

Figyelt kérdés
ha véletlen meghallok egy lányt fingani, lehet akármilyen jó csaj, már rá sem birok nézni...
2014. szept. 4. 00:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Arról lehet szó, hogy a köztudatban az a megszokott, hogy a hölgy olyan mint a virág. Vagyis szép, vonzó, illatos, megnyerő minden tekintetben. Ezért ha az ellenkezőjét tapasztaljuk, akkor nagyobb az ellentét, a csalódás. Míg a férfi társainktól nem várjuk el hogy megnyerő legyen, hisz bennük nem akarunk gyönyörködni, nem akarunk hozzájuk vonzódni. Ezért szinte közömbös ha a férfi szellent vagy más módon visszataszító.
2014. szept. 4. 04:58
 2/3 anonim válasza:
39%
Felháborító! A szebbik nem tagjaként nem szellenthet társaságban. Ez etikátlan. Ha mégis megteszi, többé nem lehet a nők közé sorolni. Tartsa vissza, a mellékhelyiségben végezze az efféle visszataszító dolgait. Még belegondolni is undorító!
2014. nov. 15. 14:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Én pukifétises vagyok és szeretem ha a jó nők finganak főleg azok 😀 de az is izgató számomra ha egy csaj oda van a férfi pukiért vagy nem igazán zavarja a szaga sem ami természetesen ritkább eset
2021. jan. 6. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!