Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor középosztályos...

Orbán Viktor középosztályos logikája hogy is van?

Figyelt kérdés

Orván Viktor gyakran hangoztatja, hogy az emberek érdekeit nézik. Egyik válaszában elmondta, hogy az emberek elvannak adósodva, megtakarítanak, majd a középosztályról beszélt, hogy nagyon fontos, hogy a középosztály visszatudja fizetni a hiteleit és elkezdjen fogyasztani....

1: Ez mit jelent?

2: Aki nem középosztály az már nem annyira fontos, hogy fogyaszt-e? Vagy az is fontos, csak a középosztály "előrébb" való?

3: Ki is a középosztály? Az egykulcsos adóból kiindulva a 220-300 felett keresők.

4: És akik ez alatt vannak ő velük mi lesz?

Kíváncsi vagyok a válaszokra, hogy látjátok. Nagy Fideszes vagyok, de ez az egyik téma, amiben nem mindig értek egyet a kormánnyal.

Várom a válaszokat, Ti hogy látjátok?

2014. szept. 19. 16:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdeződ igazad sok mindenben van,de honnan veszed,hogy a diplomásoknak van pénzük?

Diplomás nem egyenlő a mérnökkel,IT-vel,és a pénzügyessel.Rengeteg más diplomás is van,aki még 100 ezeret sem keres..

Én például,közalkalmazottként dolgozom,és 90 ezret keresek az egyetemi diplomámmal,Budapesten...

2014. szept. 21. 18:28
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

A balfa@sz logika szerint a szegényebb réteg nem fontos, hogy fogyasszon, éhen is dögölhet, fogyasszon a 300 ezret meg még többet kereső banda.Az nem jut el a sík agyáig, hogy az vinné előbbre a gazdaságot, ha a kispénzű is tudna "fogyasztani" ha már mindenképpen bamba, zabáló fogyasztói társadalom a cél.Pfff!

Nagy fideszes, egyszer majd ez a fityisz világ is letűnik, mert egyetlen politikai rendszer sem marad meg örökké, akkor majd kinek tapsolsz, mint a majom?:)

2014. szept. 21. 20:30
 13/21 anonim ***** válasza:
91%

"A gazdagok még többet érdemelnek, a szegények még kevesebbet.

Ez a jobboldali gazdaságpolitika lényege.

Nem értem, hogy mégis mit vártál a Fidesztől."

Gratulálok, itt a kérdés megmondóembere, 77%-ban hasznos válasszal! Tökéletesen érvmentes, logikailag értelmetlen, és a végéről elengedhetetlen a Fidesz szidása.

Még több ilyen sablonembert a Gyakorikérdésekre! Nehogy lássunk egy hosszú, tartalmas, érvekkel teli választ bárkitől is. Azokat úgyis lepontozni szokás, mert azokban igazság is előfordulhat.

2014. szept. 21. 22:56
 14/21 anonim ***** válasza:
Mindegyik gazdaságpolitikának ez a lényege. Ezért érdemes gazdagnak lenni. Mi a gond vele?
2014. szept. 21. 23:05
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem ez a gazdaságpolitika lényege!Meg lehet nézni, hogy a nálunk fejlettebb országok vajon miért fejlettebbek? Ott mit tesz a politika? Nos ott nem az az egyetlen politikai cél, hogy a gazdag élősködők még jobban meghízzanak a szegény ember zsírján és pitiáner mutyikkal érvényesüljenek, miközben a "pórnép" csupán adófizető haszonállatként szerepel, aki éljen meg játékpénzből!

A gazdaságpolitika lényege az, hogy mindenkinek jusson tisztességes bér és esélyek, akkor működik a gazdaság, mert így van munka és van kereslet.

A mutyin és kizsákmányoláson alapuló társadalom azonban kudarcra ítélt!

2014. szept. 22. 08:10
 16/21 A kérdező kommentje:

Hogy miért vagyok Fideszes? Akkor leírom:

Mióta eszemet tudom Fideszes vagyok. Ez visszavezethető még az előző rendszerre, ugyanis Orbánnak nagyon tetszett a hozzáállása, és egy ritka tehetséges, humoros politikus volt. Én csak rájuk szavaztam, ahogy telt-múlt az idő. Egy erőskezű, bátor, nemzeti politikus, aki ha kell kiáll a hazáért, a politikájáért, megvédi az érveit, nem arról híres, hogy meghunyászkodjon, de ami a legfontosabb, hogy van érzéke a politikához, egy igazi államférfi a szememben.

Egyetlen kritikám ez, amiért a kérdést is feltettem, és ez nagy kritikám.

2014. szept. 22. 17:25
 17/21 anonim ***** válasza:
Van egy "kis" baj! orbán annak idején azt a rendszert szidta, amit most sokban visszahozott. Ezen kár vitázni. Az államférfi fogalmának meg nézz utána és ne járasd le orbán nevével! Egy okos ember annak idején azt mondta: "a politikus a következő választásra gondol, az államférfi meg a következő nemzedékre"! Na, most kérdező, döntsd el orbán akkor melyik is? Na ugye!
2014. szept. 22. 18:31
 18/21 anonim ***** válasza:

Kezdem úgy látni, te viccnek szántad a kérdésed.Hát jól meg is nevettettél az érveiddel :D Legalább ezen röhögjünk, ha már a politika siralmas.

Gondolom, már előző életedben is fideszes voltál.

2014. szept. 22. 20:59
 19/21 anonim ***** válasza:

Tessék, csemegézzél, "panelproli" ez a szép kifejezés is a kedvenceidtől származik, csak így becézik egyesek a "kisembert", akinek az adóforintjaiból dőzsölnek, mint Marci hevesen!

[link]

2014. szept. 22. 21:03
 20/21 anonim ***** válasza:
Családbarát, mi?!
2014. szept. 22. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!