Orbán Viktor középosztályos logikája hogy is van?
Orván Viktor gyakran hangoztatja, hogy az emberek érdekeit nézik. Egyik válaszában elmondta, hogy az emberek elvannak adósodva, megtakarítanak, majd a középosztályról beszélt, hogy nagyon fontos, hogy a középosztály visszatudja fizetni a hiteleit és elkezdjen fogyasztani....
1: Ez mit jelent?
2: Aki nem középosztály az már nem annyira fontos, hogy fogyaszt-e? Vagy az is fontos, csak a középosztály "előrébb" való?
3: Ki is a középosztály? Az egykulcsos adóból kiindulva a 220-300 felett keresők.
4: És akik ez alatt vannak ő velük mi lesz?
Kíváncsi vagyok a válaszokra, hogy látjátok. Nagy Fideszes vagyok, de ez az egyik téma, amiben nem mindig értek egyet a kormánnyal.
Várom a válaszokat, Ti hogy látjátok?
Kérdeződ igazad sok mindenben van,de honnan veszed,hogy a diplomásoknak van pénzük?
Diplomás nem egyenlő a mérnökkel,IT-vel,és a pénzügyessel.Rengeteg más diplomás is van,aki még 100 ezeret sem keres..
Én például,közalkalmazottként dolgozom,és 90 ezret keresek az egyetemi diplomámmal,Budapesten...
A balfa@sz logika szerint a szegényebb réteg nem fontos, hogy fogyasszon, éhen is dögölhet, fogyasszon a 300 ezret meg még többet kereső banda.Az nem jut el a sík agyáig, hogy az vinné előbbre a gazdaságot, ha a kispénzű is tudna "fogyasztani" ha már mindenképpen bamba, zabáló fogyasztói társadalom a cél.Pfff!
Nagy fideszes, egyszer majd ez a fityisz világ is letűnik, mert egyetlen politikai rendszer sem marad meg örökké, akkor majd kinek tapsolsz, mint a majom?:)
"A gazdagok még többet érdemelnek, a szegények még kevesebbet.
Ez a jobboldali gazdaságpolitika lényege.
Nem értem, hogy mégis mit vártál a Fidesztől."
Gratulálok, itt a kérdés megmondóembere, 77%-ban hasznos válasszal! Tökéletesen érvmentes, logikailag értelmetlen, és a végéről elengedhetetlen a Fidesz szidása.
Még több ilyen sablonembert a Gyakorikérdésekre! Nehogy lássunk egy hosszú, tartalmas, érvekkel teli választ bárkitől is. Azokat úgyis lepontozni szokás, mert azokban igazság is előfordulhat.
Nem, nem ez a gazdaságpolitika lényege!Meg lehet nézni, hogy a nálunk fejlettebb országok vajon miért fejlettebbek? Ott mit tesz a politika? Nos ott nem az az egyetlen politikai cél, hogy a gazdag élősködők még jobban meghízzanak a szegény ember zsírján és pitiáner mutyikkal érvényesüljenek, miközben a "pórnép" csupán adófizető haszonállatként szerepel, aki éljen meg játékpénzből!
A gazdaságpolitika lényege az, hogy mindenkinek jusson tisztességes bér és esélyek, akkor működik a gazdaság, mert így van munka és van kereslet.
A mutyin és kizsákmányoláson alapuló társadalom azonban kudarcra ítélt!
Hogy miért vagyok Fideszes? Akkor leírom:
Mióta eszemet tudom Fideszes vagyok. Ez visszavezethető még az előző rendszerre, ugyanis Orbánnak nagyon tetszett a hozzáállása, és egy ritka tehetséges, humoros politikus volt. Én csak rájuk szavaztam, ahogy telt-múlt az idő. Egy erőskezű, bátor, nemzeti politikus, aki ha kell kiáll a hazáért, a politikájáért, megvédi az érveit, nem arról híres, hogy meghunyászkodjon, de ami a legfontosabb, hogy van érzéke a politikához, egy igazi államférfi a szememben.
Egyetlen kritikám ez, amiért a kérdést is feltettem, és ez nagy kritikám.
Kezdem úgy látni, te viccnek szántad a kérdésed.Hát jól meg is nevettettél az érveiddel :D Legalább ezen röhögjünk, ha már a politika siralmas.
Gondolom, már előző életedben is fideszes voltál.
Tessék, csemegézzél, "panelproli" ez a szép kifejezés is a kedvenceidtől származik, csak így becézik egyesek a "kisembert", akinek az adóforintjaiból dőzsölnek, mint Marci hevesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!