Csak szerintem fogják az Orbán-kormányt 2018-ban, illetve talán még 2022-ben is megválasztani?
Hát nem tudom.
Szerintem elég undorító és szemérmetlen.
A múltkor mesélték, hogy egy nő felszippantott egy ásványvizes flakont a punájával egy idősek otthonában, mindenki szeme láttára.
Sőt 2026-ban is !
Az MSZP is volt olyan helyzetben Gyurcsányal, hogy úgy festett a FIDESZ-nek annyi. Már Kósa lajos le is nyilatkozta, hogy Orbán nem lesz többet miniszterelnök jelőlt és úgy volt nem indúl a pártelnökségért sem, ....csak közben kideült, hogy Gyurcsány e'kúrtuk -.-
Mindegyik hatalmon levő párt eddig saját magát ásta el a FIDESZ nem teszi ezt. Ebben legalább jobbak
Lehet, hogy megválasztják, de nem azért mintha annyira jók lennének, vagy jót tennének az embereknek.
Egyrészt nincs ellenzékük ami elég sokat segít nekik.
Másrészt addigra már a kezükbe lesz minden újság, rádió, TV amiből a nyugdíjasok mindent elhisznek, ha valahol rosszul állnak majd átrajzolják a szavazókörzetek határait, hogy jobban jöjjenek ki.
Így elég jó esélyeik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!