Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezt légy szíves magyarázza el...

Ezt légy szíves magyarázza el nekem valamelyik liberális?

Figyelt kérdés

Nem ítélek el valakit a bőrszíne vagy vallása alapján mindössze azzal van a bajom amikor kifejezetten a bőrszíne vagy a vallása miatt nem lehet elítélni. Tehát mondjuk Pistikét megveri Józsi akkor kijön a rendőrség és megbünteti Józsit viszont ha Józsi cigány akkor már nem jönnek ki olyan nagy lendülettel vagy egyenesen felmentik.

Vagy másik példa hogy valaki sikkaszt mondjuk András. Andrást elítélik mert sikkasztott stb. Viszont ha ezzel vádolunk meg egy bizonyos vallású embert akár többet az már antiszemitizmus.

Mielőtt kifakadnátok adok egy linket: [link]

vagy azért nem léptek, mert attól tartottak, hogy rájuk sütik a rasszizmus bélyegét

2014. szept. 16. 11:48
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:
Na látod tetro megtaláltad a helyed a világban mert oda tartozol. Jó szórakozást. Este ajánlom a kocogást nagyon egészséges. Öltözz rockernek úgy az igazi. Vagy vegyél fel egy szőke parókát és melleket akkor egyből jönnek a rajongók.
2014. szept. 16. 12:35
 22/53 A kérdező kommentje:
Tetro annyira szeretem hogy vannak olyanok mint te. Akik tényleg elhiszik amiket mondanak. Tetro a nyóckerben a helyed. Jó mulatást. Ajánlom az esti kocogást egyedül. Vagy még jobb ha rockernek öltözöl. A legjobb ha szőke paróka meg mű mellek akkor egyből jönnek a rajongók.
2014. szept. 16. 12:37
 23/53 A kérdező kommentje:
Tessék kétszer is elküldte a gyakori mert szeret..
2014. szept. 16. 12:38
 24/53 tetro ***** válasza:
28%

12.37

amikor visszaolvasod, amiket írsz, ugye érzed, mennyire szánalmas, hogy amikor valaki tényeket ír neked, akkor rögtön visszasüllyedsz a szintedre?

2014. szept. 16. 12:38
 25/53 A kérdező kommentje:
Ugye nem érzed az iróniát a te válaszaidban sem.. Egyáltalán nem ugye.. se a link se a tények semmi.. tudom ajánlani még egyszer a kocogást. Nagyon elfogadóak lesznek veled. Megmutatják neked a kultúrájukat főleg éjfél és hajnali 6 között ajánlom. Akkor szép tiszta az idő. Akár reggel is mehetsz csak hangosan hallgasd a zenét a telefonodon és máris jönnek a cimboráid.
2014. szept. 16. 12:41
 26/53 tetro ***** válasza:
45%

12.41

csak is személyeskedés? sehol semmi más? tényleg csak erre futja?

ez a költözz a nyócba... :D igen, itt lakom.

jó akkor odavaló vagy. fussál este.

komoly? ez most tényleg komoly? :D

2014. szept. 16. 12:43
 27/53 A kérdező kommentje:
Ez tényleg tetro:D ez tényleg :D Már küldtünk neked linket te meg továbbra is kitartasz amellett hogy nem is így van. Hát akkor hajrá. Mert te amúgy nem személyeskedsz... neeeem te aztán soha. Hiába linkeltünk több oldalt az sem jó. Hiába tudod te is hogy milyen a nyócker neeem. Te aztán ízig vérig nyomod a dumát. Hát akkor hajrá éljél ott a barátaiddal a legszebb kerületben. Mit lehet neked mást mondani úgyse győzne meg semmi. Hivatalos papírt szeretnél hogy a romákat nem lehet büntetni? Ilyen nincs. Viszont a gyakorlatban így működik. Tessék még egy link csak neked (meg aki nem tudná milyen a valóság mert szerintem közöd nincs a nyóckerhez) http://www.youtube.com/watch?v=Bct_zPqQxZ4
2014. szept. 16. 12:48
 28/53 tetro ***** válasza:
28%

12.48

könyörgöm, egzakt kutatás van róla, hogy a romákat szigorúbban ítélik el a bíróságok. mégis mi a francról beszélsz? te ennek az ellenkezőjét állítod, bizonyítsd valamival. az hogy belinkelsz olyan cikkeket, amik sehogy sem kapcsolódnak a témához, azzal mégis mit kellene kezdeni?

2014. szept. 16. 13:00
 29/53 kovpet ***** válasza:
70%
Ha valakit csak a származása miatt bántanak az pont ugyan olyan nagy baj, mintha csak a származása miatt úszik meg bűncselekményeket. Nem értem, minek erről többet beszélni, ennek minden normális ember számára egyértelműnek kellene lennie.
2014. szept. 16. 13:31
 30/53 tetro ***** válasza:
0%

13.04

hol írtam olyat, hogy létezik olyan törvény, hogy a romák súlyosabb büntetést kapnak? tényleg ennyire sötét vagy?

azt írtam, hogy a romák jellemzően súlyosabb bűncselekményt kapnak azonos súlyú bűncselekményekért. ha a két állítás jelentésbeli különbségét nem érzékeled, akkor nagyon súlyos szövegértési problémád van. egy bizonyos korig ezen tanulással lehet fejleszteni.

a te állításod viszont az, hogy a romákat kevésbé büntetik meg. ez pedig nemes egyszerűen hazugság, hiszen az ellenkezője igaz:

[link]

[link]

[link]

[link]

ha tudnál esetleg te is mutatni bármit, örömmel látom. de gondolom a legtöbb ami tőled várható a kőtözzé a nyóckerbe.

2014. szept. 16. 13:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!