Ezt légy szíves magyarázza el nekem valamelyik liberális?
Nem ítélek el valakit a bőrszíne vagy vallása alapján mindössze azzal van a bajom amikor kifejezetten a bőrszíne vagy a vallása miatt nem lehet elítélni. Tehát mondjuk Pistikét megveri Józsi akkor kijön a rendőrség és megbünteti Józsit viszont ha Józsi cigány akkor már nem jönnek ki olyan nagy lendülettel vagy egyenesen felmentik.
Vagy másik példa hogy valaki sikkaszt mondjuk András. Andrást elítélik mert sikkasztott stb. Viszont ha ezzel vádolunk meg egy bizonyos vallású embert akár többet az már antiszemitizmus.
Mielőtt kifakadnátok adok egy linket: [link]
vagy azért nem léptek, mert attól tartottak, hogy rájuk sütik a rasszizmus bélyegét
12.37
amikor visszaolvasod, amiket írsz, ugye érzed, mennyire szánalmas, hogy amikor valaki tényeket ír neked, akkor rögtön visszasüllyedsz a szintedre?
12.41
csak is személyeskedés? sehol semmi más? tényleg csak erre futja?
ez a költözz a nyócba... :D igen, itt lakom.
jó akkor odavaló vagy. fussál este.
komoly? ez most tényleg komoly? :D
12.48
könyörgöm, egzakt kutatás van róla, hogy a romákat szigorúbban ítélik el a bíróságok. mégis mi a francról beszélsz? te ennek az ellenkezőjét állítod, bizonyítsd valamival. az hogy belinkelsz olyan cikkeket, amik sehogy sem kapcsolódnak a témához, azzal mégis mit kellene kezdeni?
13.04
hol írtam olyat, hogy létezik olyan törvény, hogy a romák súlyosabb büntetést kapnak? tényleg ennyire sötét vagy?
azt írtam, hogy a romák jellemzően súlyosabb bűncselekményt kapnak azonos súlyú bűncselekményekért. ha a két állítás jelentésbeli különbségét nem érzékeled, akkor nagyon súlyos szövegértési problémád van. egy bizonyos korig ezen tanulással lehet fejleszteni.
a te állításod viszont az, hogy a romákat kevésbé büntetik meg. ez pedig nemes egyszerűen hazugság, hiszen az ellenkezője igaz:
ha tudnál esetleg te is mutatni bármit, örömmel látom. de gondolom a legtöbb ami tőled várható a kőtözzé a nyóckerbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!