Ezt légy szíves magyarázza el nekem valamelyik liberális?
Nem ítélek el valakit a bőrszíne vagy vallása alapján mindössze azzal van a bajom amikor kifejezetten a bőrszíne vagy a vallása miatt nem lehet elítélni. Tehát mondjuk Pistikét megveri Józsi akkor kijön a rendőrség és megbünteti Józsit viszont ha Józsi cigány akkor már nem jönnek ki olyan nagy lendülettel vagy egyenesen felmentik.
Vagy másik példa hogy valaki sikkaszt mondjuk András. Andrást elítélik mert sikkasztott stb. Viszont ha ezzel vádolunk meg egy bizonyos vallású embert akár többet az már antiszemitizmus.
Mielőtt kifakadnátok adok egy linket: [link]
vagy azért nem léptek, mert attól tartottak, hogy rájuk sütik a rasszizmus bélyegét
10.
Például innen:
Vagy ott van még Daniel Cohn-Bendit egy szabadlábon levő pedofil.
Titokban azon mesterkednek a liberálisok, hogy a pedofíliát legalizálják és elfogadottá tegyék.
SZIA Tetró :D hát tessék egy link amit a kérdésbe is linkeltem gondolom túl hosszú volt hogy végigolvasd tessék még egyszer [link]
:D figyelmesen ne kalandozz el
12.09
ez a cikk sehol sem ír arról, hogy a liberálisok elfogadóbbak lennének a pedofiliával szemben. kiemelnéd ezt a részt belőle, ahol szerinted erről van szó?
Aha. Szóval találtál egy cikket, amiben az illetékesek utólag mentegetőznek. Tudod számtalan pedofil botrány van, amiben az impotens hatóságok semmit sem tesznek, etnikai hovatartozástól függetlenül. Így nem igazán értem, hogy ez mit bizonyít.
Van arról bármilyen hivatalos adatod, hogy bármilyen kisebbséggel enyhébben bánnának a bíróságok? Mert nekem van az ellenkezőjéről. De gondolom ebbe ne menjünk bele.
Kérdező most őszintén. A belinkelt cikknek mi a fene köze van a kérdésedhez?
Sir Jimmy Savile fehérember, Max Clifford fehérember, és a cikkben egyáltalán nem írták, hogy az erőszakolók cigányok, arabok, vagy négerek lettek volna. Sajnálatos az, ha valakit azért nem büntetnek meg, és részesítenek előnyben a bűncselekményei ellenére, mert nem fehér. Ahogy az is, amikor valakit a bűncselekményei ellenére előnyben részesítenek, mert fehér. Mindkettő bűn. De ezeket az erőszakolásokat (mint amiket a cikkben írtak) egyáltalán nem biztos hogy sötét bőrűek követték el, ráadásul a két híresség neve aki írták, tök fehér, őszhajúak, kék szeműek, gyakorlatilag 100%-ig német származásúnak néznek ki (attól függetlenül hogy maguknak minek mondták/hazudták).
12.28
a VIII-ban lakom öt éve.
12.28
de amúgy ez az igazi hülye gyerek érv. ökörségeket hordasz össze, és mikor valaki rákérdezz, akkor jól van költözz ide vagy oda... :D kisfiam, anyukád nem szólt, hogy ez már nagycsoportban sem érv?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!