A New York Times tényleg aggódik a magyar sajtószabadságért vagy ez egy megrendelt cikk?
Csak furcsának tartom, hogy egy ilyen nóném országgal vannak ott elfoglalva. Vagy a hazai baloldal fizetett egy ottani újságírónak?
"Megnézném, a cikk írója hány évet élt Magyarországon."
Philip N. Howard több éve a CEU rendes tanára, sok előadást is tart Budapesten.
Életvitelszerűen nem él itt, cikkében vannak tévedések, részrehajlások - de rengeteg igazság is.
Értelmes embernek (vezetőnek) az lenne a dolga, hogy a tévedéseket kiigazítja, az igazságokat pedig elismeri, és talán megpróbál javítani, helyrehozni néhány dolgot. Néhány (talán szándékos) ferdítés miatt az EGÉSZNEK a tartalmát tagadni viszont nem túl okos dolog. Sokan olvassák ezeket az írásokat, és sokan látják, hogy mi folyik körülöttük az országban. A nyilvánvaló dolgok tagadása éppen a tagadót járatja le...
Szerintem.
"sok előadást is tart Budapesten."
Ez úgy néz ki a gyakorlatban, hogy leszáll a gépe Ferihegyen, betoppan az előadóterembe, majd vagy még aznap, vagy pár nap múlva hazarepül.
Hááát, marha nagy SZEMÉLYES tapasztalatra tehet szert ennyi idő alatt.
Száz szónak is egy a vége, nem él itt, nem tudja milyenek a magyarországi hétköznapok, nem beszél az utca emberével (még magyarul sem tud), nem él közöttünk.
Valami mást írtam volna?
Vagy csak te nem tudsz olvasni? :-)
Ugyan próbáld már meg ÉRTELMEZNI amit írtam:
1. A tévedéseket, félremagyarázásokat ki kell igazítani.
2. Az igazságokat pedig nem letagadni kell, hanem megszívlelni.
3. A hibákat pedig nem megmagyarázni kell, hanem esetleg KIJAVÍTANI.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!