Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kinek van igaza : Az új...

Kinek van igaza : Az új tankönyvek szemléletének vagy a multinacionális trendiségnek? Melyik helyes?

Figyelt kérdés

[link] Ezzel kapcsolatban igaza van a tankönyvnek vagy sem ?

Spec ebben igaza van a könyvnek, hiszen a CNN-en nézik legtöbben a háborúkat és a CNN az élőben közvetített háború annagrammája.

Chat és gyorsétterem hol van benne? Abban igaza van, hogy a trendinek kikiáltott ócska, egészségtelen vackokat fogyasztjuk pl Coca-cola, fanta stb, ezek drágák, viszont nem párosúl egészséges összetevőkkel. Ebben igaza van, ne azt együk, amit trendinek állítanak be aluliskolázottak, hanem ami egészséges.

Nem azért iszod a Coa-Colát mert egészséges, hanem mert 'trendi'. Ezzel akarsz felvágni, hogy neked telik rá és egyben mások előtt magad jobbnak mutatni, közben becsapod magad, mert semmi egészséges sincs benne és nem innád, ha nem mondanák az MTV-n hogy trendi ez a moslék.

Te hogy látod?

2014. szept. 8. 18:57
1 2 3 4 5
 11/43 Gugu Gabor ***** válasza:

Személy szerint úgy látom hogy a gyerekeket értelmesen kéne nevelni, nyilván ha valami nagy marhaságot akar csinálni akkor közbe kell lépni.

Nagy általánosságban viszont nem kéne "rá erőltetni" semmit, egy normális értékrendet kéne az évek alatt felépíteni az élet minden területével kapcsolatban.

Érdemes a dolgokat több nézőpontból megvizsgálni, mértéket tartani stb. stb. ez mind hasznos lenne, és lehet magamtól is rájövök hogy az hogy mindennap colát iszom nem egészséges, de nem fogok belehalni ha havonta egyszer a moziban megiszok egy fél literrel.

2014. szept. 8. 19:30
 12/43 anonim ***** válasza:
100%

De ha csak a gazdagok engedhetnék meg a kólát, akkor megérteném valamilyen szinten. Én sem szeretem a kis tizenéveseket, akik a legújabb apple termékkel villognak. De...

A kóla az egyik legkevésbé drága termék az országban. Kb az "azzal menőznek, hogy van pénzük levegőt venni" szint.

Földtől elrugaszkodott hülyék.

2014. szept. 8. 19:32
 13/43 anonim ***** válasza:
A meki olcsó????? Mióta?
2014. szept. 8. 19:35
 14/43 anonim ***** válasza:
97%

Tudjátok, az a legelmebetegebb ebben az egészben, hogy a szocializmus idején is kb. ilyen szövegekkel jöttek, de mindenki csak mosolygott az egészen, szerintem még azok is, akik kitalálták az ilyen mondatokat, mert az emberek egész egyszerűen tudták, hogy bárgyú cirkusz ez a szöveg. Főleg már a 80-as években, akkor nagyon szabad volt már a légkör.

Most 2014-et írunk és az egész fideszes bagázs tök komolyan veszi az imperialista nyugat elleni harcot és készek lennének vérre menő küzdelmet folytatni az elveikért.

Félelmetes, hogy hol tartunk. :D

2014. szept. 8. 19:35
 15/43 anonim ***** válasza:
20%

"nyílván az se egészséges, mint ahogy a cola sem az de senki se halt még bele napi 2,5 dl energia italba vagy fél liter colába."

Kedves 17 éves fiatal!

Valóban nem halt bele a kólafogyasztásba, csak felnőtt korodban olyan csontritkulásod lesz, hogy ihaj, és kirohadnak a fogaid. Majd amikor egy vagyont költesz a fogorvosra, rájössz, mennyire könnyelmű voltál.

A cukorbetegségről nem is beszélve.

Attól még, hogy a fidesz mondja, nem biztos, hogy hülyeség az egészséges életmód.

Nézz utána, milyen élettani hatása van a kólaivásnak.

[link]

2014. szept. 8. 20:12
 16/43 anonim ***** válasza:
45%

"Valóban nem halt bele a kólafogyasztásba, csak felnőtt korodban olyan csontritkulásod lesz, hogy ihaj, és kirohadnak a fogaid. Majd amikor egy vagyont költesz a fogorvosra, rájössz, mennyire könnyelmű voltál.

A cukorbetegségről nem is beszélve. "

Első 10 perc:

10 kávéskanálnyi cukor belerobban a szervezetedbe. (a napi ajánlott mennyiség 100%-a). Nem fogsz azonnal hányni, ahogy a rettenetes túlédességre elvileg reagálnod kéne, mert a foszforsav az italodban letompítja az édes ízt, hogy lent tarthasd a kutyulékot.

Már nem azért, de belinkelsz egy ilyen oldalt ami megint nettó propaganda :D

Mellesleg van lightos és zero coke is ;)

2014. szept. 8. 20:21
 17/43 anonim ***** válasza:
27%

Csak egy jó tanács volt, a jó szándék vezérelt, felőlem úgy teszed tönkre a szervezeted, ahogy akarod.

Tudom, hogy most a kamasz dackorszakodat éled, én is voltam 17, de nem kell azt gondolni, hogy a "hülye felnőttek" rosszat akarnak neked.

2014. szept. 8. 22:14
 18/43 anonim ***** válasza:
91%
Nem gondolom azt, de komolyan egy ilyen oldallal akarsz engem "a jó útra téríteni"? :DD Nem tudok komolyan venni egy ilyen hangnemben megírt honlapot...látszik rajta, hogy indulatból van megírva, nem pedig tényközlés céljából.
2014. szept. 8. 22:17
 19/43 anonim ***** válasza:
43%

A zéró kóla például cukormentes és személy szerint nekem jobban is ízlik. Kis mennyiségtől pedig nem lesz baja senkinek. És nem csak a tizenéves dactinik isszák.

De különben is, a kóla egészségtelenségének mi köze a nyugati demokráciához ami ellen annyira küzdeni kell? Semmi.

És igen, akármit mond a Fidesz az vagy nettó hülyeség vagy a 10 milliomodik hazugságuk. Ezt már meg tanulhattad volna ha itt élsz.

2014. szept. 9. 17:51
 20/43 anonim ***** válasza:
20%

Aha, és ha a Fidesz azt mondja, 2+2=4, az is csak hazugság lehet?

ajajaj, ne essünk már túlzásokba

Még Gyurcsány is mond néha igazat, pedig ő tényleg hazudik "reggel, éjjel, meg este".

2014. szept. 9. 18:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!