Helyes az érpataki modell?
Néztem néhány videót, elolvastam cikkeket, véleményeket mindkét szemszögből.
Több olyan videóit is láttam ahol a polgármester egyenruhában szónokol a kisiskolás gyerekeknek a libsikről és hasonló témákról (gondolom nem kell sorolni), a gyerekek pedig nevetve tapsikolnak neki.
Mindezt a hagyományőrzés címszó alatt, ami tényleg nagyon fontos lenne, megőrizni a magyar kultúránkat.
A településen jobb a közbiztonság, a cigányok se balhéznak, de biztos, hogy ez egészséges.
Sok dolog van amiben egyetértek a Jobbik belpolitikai elképzeléseivel, de nézni, ahogy ez a "turultollas" fickó szónokol, mögötte 7-8 éves gyerekek tartják az árpádsávos zászlót (ami ellen amúgy nem lenne kifogásom), olyan érzése van az embernek mint valami Hitlerjugend felvonuláson.
Hát nem éppen lesz jövője ennek a modellnek!
De Ő a polgármester, megszavazták valamiért!
A miért pedig már köztudott!
Az a polgármester tényleg egy fanatikus és túlzásba viszi...
Ezt úgy mondom, én is Jobbik párti vagyok.
Nézzétek Morvai Krisztina országjárását..ott is segédkezik!
Hát..mindenki döntse el maga!
Több részes film a cigányok helyzetéről.
YouTube!
Konkrétan:
"cigány magyar együttélés"
Youtube...
Azért Morvai Krisztina EP-képviselőként szép kis tényfeltáró dokumentumfilmeket is készít!
Minden elismerésem!
Nem is tudnánk ezekről a részletekről, ha Ő nem lenne!
Sajnálom, hogy egy ilyen félkegyelmű fickót futtat a Jobbik!
Valljuk be, nem való polgármesternek!
Ez senkinek sem jó!
Még nekem sem!
Táblákat lengetni és beszólogatni, felvonulni tökéletes!
Minden értelmes ember látja a félművelt, fontoskodó, buta megnyilvánulásaiból! Még Morvai is menekül, amikor megszólal...
Nincs jobb?
Szóljatok nekem!
Szebb Jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!