Helyes az érpataki modell?
Néztem néhány videót, elolvastam cikkeket, véleményeket mindkét szemszögből.
Több olyan videóit is láttam ahol a polgármester egyenruhában szónokol a kisiskolás gyerekeknek a libsikről és hasonló témákról (gondolom nem kell sorolni), a gyerekek pedig nevetve tapsikolnak neki.
Mindezt a hagyományőrzés címszó alatt, ami tényleg nagyon fontos lenne, megőrizni a magyar kultúránkat.
A településen jobb a közbiztonság, a cigányok se balhéznak, de biztos, hogy ez egészséges.
Sok dolog van amiben egyetértek a Jobbik belpolitikai elképzeléseivel, de nézni, ahogy ez a "turultollas" fickó szónokol, mögötte 7-8 éves gyerekek tartják az árpádsávos zászlót (ami ellen amúgy nem lenne kifogásom), olyan érzése van az embernek mint valami Hitlerjugend felvonuláson.
"Mert amikor melegfelvonulásra, meg holokauszt megemlékezésre viszik a gyerekeket az teljesen normális"
Nem. Ezeket már rég be kellett volna tiltani.
# 13
Nincsen vele komolyabb baj? Állandóan feljelentgeti azokat,akik nem értenek egyet vele.Van,amikor a bíróságok egy egész napot arra szánnak,hogy az ő ügyeit intézzék. Szerintem enyhénszólva beteg a csávó.
V"an
ám cigány polgármester, aki még szebb
eredményeket ért el "
És hol?
A függetlenség álca!
Ki a róka hiszi, hogy Morvai Krisztina Jobbikos EP képviselő mellett, független?
ISMÉTLEM:
Ha megszavazták, HAJRÁ!
Ők döntenek, nem én!
Remélem megoldást fog hozni ebben a lehetetlen helyzetben!
Az előbb már kérdeztem, de mivel nem kaptam választ, így újra:
Hol van az a cigány polgármester, aki olyan rendett rakott, h csak na?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!