Miért zavar egyeseket, ha a legtöbb diplomás külföldre megy?
Majd én válaszolok:
Helyreállna a rend. Életben maradna az az évi 8 ezer magyar ember akit az orvosok kivégeznek. Ez a szám az Eu-ban már 196 ezerre rúg.
Nem, nem légből kapott adtok. Csak Magyarországon évente több mint 4 ezer műhibaper indul, és 8 ezer embert ölnek meg orvosok. Miért? Pénzért. Ennél mocskosabb dolgot pedig egyszerűen nem tudok elképzelni.
Olyan embereket nyírnak ki akik halála a betegségük miatt nem indokolt, csak a gyógyszereikkel kivégzik.
Na ha ilyen jól értesült vagy akkor azt is írd már le, hogy hány százezret mentenek meg. Köszi!
És nem csak a ma orvosairól van szó. Hány millió életet mentenek meg a védőoltások, a modern gyógyszerek és hatóanyagok?
Ja tudom, azok is mind gyilkos mérgek, irtanak vele minket, meg chip van benne (a maiakban már kettő is). Az meg hogy röpke 100 év alatt duplájára nőtt a várható élettartam az meg csak véletlen. Épp jó a csillag állás. Az hogy nem hal meg minden második gyerek, valamilyen gyerekbetegségben az is csak a kedvező széljárásnak köszönhető. Tudom én, ne is mond.
B+, ilyen zsigeri gyűlöletet, amit levágsz utolsó...
Nem vagyok orvosimádó, de tudom, hogy rájuk szükség van! De tudod mit? Kíváncsi vagyok, mit csinálnál, ha súlyos baleset érne és egy fia orvos nem lenne a közelben, aki a segítségedre siet. Okés, vannak műhibák, de ne akard eltörölni az összeset a föld színéről, mert néhányuk slendrián módon végezte el a műveletet. A balesetekről meg ne is beszéljünk: no rohamkocsi, no sebészek, ápolónők-ezzel az erővel halálra is ítélted azokat, akiket a gyors beavatkozás megmentett az esetleges haláltól.
'Engem sem zavar. Hadd hulljon a férgese.'
Na, ez meg a másik. Nem akarsz esetleg golyót is ereszteni a fejébe, ha már lesérült? Miért ne, hisz elfogadható veszteség...:(
Úgy látom az értelmi színvonal az egekbe szökött...de ilyen kommentek után hogy "dögöljön meg minden diplomás" felesleges miértekről beszélni.
Aki minimális értelmi szintet megüti, az nem fog senkit leszólni azért, mert elhagyja az országot, sőt, támogatni fogja. A többi primitív állat meg úgy is hőbörögni fog, de ettől csak még jobban megerősíti majd az embereket hogy el kell húzni innen.
Kezdeném azzal, hogy miért nem baj, ha kimegy. Több fizetés, barátságosabb légkör. Magyar egy pohár vízbe megtudná fojtani a másikat.
Miért baj? Lassan olyan leszünk mint Afrika. A tanultabbjai, és a tehetősebbek kimennek. Ki marad itt?
Túl nagy az elvándorlás aránya. Ha ismeretségi körömet nézem, a helyzet katasztrofális. Ki marad itthon? Mi lesz veled Magyarország?
Hiába mondja a kormány, hogy kevés gyerek születik a nyugdíj, így meg úgy. Ha több gyerek születne,felnőve még többen mennének el a megélhetésért.
Miért jönnének haza, akinek kint tartósan van munkája? Hogy nézze ezt a nyomort ami itt van? Küzdjön a számlák kifizetésével egyetem elvégzése után?
Semmi nem történik véletlenül. Ez a gazdasági helyzet is átlátszó. Sokakat, kikényszerítenek külföldre, ezt úgy tálalva, hogy a te személyes döntésed volt. Pedig nem. A politika akarja így. De miért? ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!