Miért zavar egyeseket, ha a legtöbb diplomás külföldre megy?
Az ezzel a baj, hogyha mindenki kimegy aki előre vihetné az országot, akkor itthon nem marad csak a legalja. Nincs fejlődés, nincs pénz, egyre nagyobb a nyomor.
De ettől eltekintve teljesen megértem azokat akik kimennek. Én még kitartok itthon, szeretek itt lenni, de annyi ajánlatot kapok, hogy valószínűleg már nem sokáig.
Lehet kérdező, de ezt hozd fel akkor tanúként egy bíróságon is ha megkérdeznének engem, miért nem fizetek adót a bevételemből. Hisz ha azt mondanám nekik, hogy miért kéne fizetnem amikor más kitaníttatja magát az állam pénzén, meg a kisemberekén, azért hogy elhúzzon innen a fenébe, nehogy már én meg segítsem ezeknek a boldogulását.
Különben is nem kéne vergődni, mert ha tanulsz, akkor itthon is megélsz.
Én pl gépbeállító és karbantartó vagyok egy multinál, a pénz amit kapok elég az öltözködésre, parfümre, szoláriumra, kondira, és a speciális kajámra.
Ha megkérdezne valaki a pénzről, azt mondanám hogy egy AMG mercit ha nem is tudok belőle venni/fenntartani, de akkor sem élek rosszul.
Az ilyen egyetemisták meg f**zom tudja még mik, mint Te kérdező, csak rongyrázásból vonultok kifelé. Egyébként jobban is teszitek, nehogy már itthon erősítsetek egy vállalatot, vagy bármit.
22F
Engem nem zavar.Végre az az alacsonyabb végzettségűeknek is marad majd munkahely, mert nem diplomás munkanélküli lesz a takarító meg a pénztáros.
Bár már szakmunkások közül is jócskán akad, aki külföldre menekült a nyomor elől, elvégre pl Írországban egy hegesztő is simán megkeresi a 800 ezret havonta.Itt meg játékpénzeket osztogatnak.
De egyébként nem tudom, itt is mit sírnak a diplomások?
Minimum 200 ezret megkeresnek tisztán, havonta!Nem ők azok, akiknek vacak 80 ezerből kell tengődniük,úgyhogy ők inkább maradnának csendben a seggükön!Semmi sem elég nekik.
"elég az öltözködésre, parfümre, szoláriumra, kondira, és a speciális kajámra. "
:D:D:D
5-6, nem is ismertek, de már zsigerből gyűlöltök, csak mert én diplomás vagyok. És akkor csodálkoznak, hogy miért mennek el ilyen sokan.
Én sokat járok külföldre, igaz még alapvetően itthon élek, de ilyen elképesztő gyűlölködést még nem tapasztaltam sehol, mint ami itthon megy.
""elég az öltözködésre, parfümre, szoláriumra, kondira, és a speciális kajámra. "
:D:D:D"
LOL, ezen én is hangosan felnyerítettem! :D
Édesapám, ilyen igényszinttel nem csoda, hogy nem érted, miért gáz, ha a fiatal értelmiség elhagyja az országot. :)
Jó nagy zsellér vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!