Szokott ezen az"oldalon"olyan publikálni vagy csak simán mint látogató (nézelődő) van jelen aki háborús bűnös családtagja illetve utóda?
1. A háborús bűnösök többsége már meghalt, a rokonaiknak meg mi köze az egészhez.
2. Miért lettek volna a rendszerváltás előtt szem előtt, egyáltalán mi köze a rendszerváltáshoz a háborús bűnösöknek.
Egyáltalán mi értelme ennek a kérdésnek? Csak nem a Wiesenthal alapítvány tagja vagy, és félsz, hogy elfogy az alapítvány támogatóitól befolyó pénz, mert az egész szervezet okafogyottá válik?
"Mi bajod van a háborús bűnösök leszármazottaival?"
Remélhetőleg a kérdésed viccnek szántad...
Még megvan itthon az NSDAP pártigazolvány, illetve pártjelvény, de a családból senki sem volt sem SS, és a magyar részről sem volt senki sem nyilas tag.
Azért léptek be, mert bizonyos előnyökhöz jutottak.
Katonák viszont voltak a családban, akik harcoltak a világháborúkban.
Írt már ide olyan, ki büszke volt arra, hogy a nagyapja nyilas volt.
De senki nem felelhet az elődei bűneiért, vagy tetteiért.
"Még megvan itthon az NSDAP pártigazolvány, illetve pártjelvény, de a családból senki sem volt sem SS, és a magyar részről sem volt senki sem nyilas tag.
Azért léptek be, mert bizonyos előnyökhöz jutottak.
Katonák viszont voltak a családban, akik harcoltak a világháborúkban."
És ezt ön ilyen nyiltan kijelenti senkitől és semmitől sem zavartatva? Ebben az országban valami 89-ben nagyon elromlott...
Engem az édesapám amikor gyerekként odahaza az asztalterítőre horogkeresztet rajzoltam(mert láttam az óvodábanaz egyik gyerektől)nagyon csúnyán megvert halálra vált arrcal és megfenyegetve hogy ha valaki meglátja őt viszik börtönbe mert én még gyerek vagyok(most is előttem van a jelenet-és az a félelem ami úrrá lett rajtam a horogkereszt kapcsán!)pedig a mi családunkban nagyapa partozánként harcolt tehát semmi közünk sem volt a nácizmushoz csak egyszerűen"bennünk volt"hogy a horogkereszt bűn...! És még a történethez tartozik hogy apám másnap az óvodában bejelentette az esetet és a gyereket kivették az óvodából(ma sem tudom mi lett vele)az apja pedig börtönbe került!
És Ön ma nyiltan nyilatkozik arról hogy az Önök családja...milyen beállítottságú volt.
4-es válaszoló:
Félelmetes...
6#
A 4. vagyok.
Igazából nem nagyon érdekel, ha valaki elítél miatta.
Miért lenne félelmetes?
Természetesen 5-öst akartam írni...-bocsánatot kérek.
És mi a félelmetes?
Ez-az 5-ös válasz alábbi"része":
"Írt már ide olyan, ki büszke volt arra, hogy a nagyapja nyilas volt."
A magyar történelem legnagyobb gonosztevői voltak a nyilasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!