Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A háborús bűnösök családtagjai...

A háborús bűnösök családtagjai és utódai köztünk élnek-e és milyen formában?

Figyelt kérdés
Azzal teljes mértékben tisztában vagyok hogy a rendszerváltásig legalább megfigyelés szintjén szemmel tartották őket(az ördög nem alszik alapon...)de abban nem vagyok biztos hogy ez a figyelem a rendszerváltás óta is folyamatban van-e.
2014. aug. 30. 14:25
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
A forma alatt azt értem hogy például álnév...stb.
2014. aug. 30. 14:25
 2/17 anonim ***** válasza:
12%
Minden bokor mögött ott sunyulnak ezek a mocskok és várják, hogy éles, náci karmaikat ismét belemélyeszthessék a szabad világba.
2014. aug. 30. 14:27
 3/17 anonim ***** válasza:
88%

Itt élnek köztünk.

Az embert sosem a felmenői alapján ítéld meg, igyekezz a tetti alapján erkölcsi ítéletet mondani...

2014. aug. 30. 14:47
 4/17 anonim ***** válasza:

Ja, csak nem mindegy, hogy a felmenők milyen neveltetésben részesítették a gyerkőcöket. Erkölcsöt, etikát a tömeggyilkos papitól hogyan lehet tanulni?

Na ez a nem mindegy.

2014. aug. 30. 17:16
 5/17 anonim ***** válasza:

Még egy tömeggyilkos vagy pedofil aberrált is nevelheti a saját gyermekét példás módon!

Van ilyen!

De ha mégsem, még akkor sem biztos, hogy olyan lesz mint az apja!

Tényleg csak a tettei alapján lehet valakit megítélni!

2014. aug. 30. 17:36
 6/17 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés :D
2014. aug. 30. 17:38
 7/17 A kérdező kommentje:

Sajnálatos hogy egyesek összekeverik a szezont a fazonnal. Vagy netán akik védik az utódokat és a családtagokat azok netán érintettek...? Remélhetőleg nem...

Tudott dolog hogy az öröklődés igenis számít és ahogy a mondás tartja..."a vér nem válik vízzé".

És még véletlenül sem arra akarok kilyukadni hogy mindenfajta úgymond vizsgálat(stb.)nélkül el kell ítélni ezeket az embereket"ukk-mukk-fukk"módon. Erről szó sincs!

De azt igenis vallom hogy szemmel kell őket tartani!

Ezek az emberek(ha jól tudom)nincsenek benne a közéletben de itt élnek közöttünk és a rendszerváltás óta elveszítettük őket szem elől...

Hol vannak?! Mit csinálnak?!

2014. aug. 30. 18:00
 8/17 anonim ***** válasza:
Eddig arról volt szó, hogy senki nem felelős a felmenői tetteiért. Ha igazán kutakodni akarsz, inkább a kommunista bűnösök leszármazottaid keresd, pl. Bauer Tamás ("Körmös" Bauer fia), Pető Iván és a tucatnyi MSZP - s, SzDSz -es és Fideszes ávós ivadékot. Mivel ez a kor időben is közelebb volt, hosszabb ideig is tartott, itt jóval több eredménnyel járhatsz. Magyarországon igazán háborús bűnökkel vádolható rezsim kb. 5 hónapig létezett a háború végnapjaiban. Kommunista bűnöst sokat találhatsz még élve is, ott van Biszku, Péter Gábor is '93 - ig húzta, a haja szála nem görbült. Nem tudom él - e még - nem rég még élt magas nyugdíjjal - az a vérbíró, aki Mansfeld Pétert halálra ítélte. Úgyhogy sikeresebben kutathatsz az elvtársaknál.
2014. aug. 30. 18:31
 9/17 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg!

Nincs félni valód sem Horn, sem Kádár, sem a többi (nem tudom kikre gondolsz egyébként Képíró? Csatáry?) ilyesmi személyek leszármazottjaitól!

Ha olyan világ jönne el, ahol tartani kéne ettől, akkor nem ezek fognak fejfájást okozni, hanem maga a HELYZET!

Ha nem lennének, lenne helyettük más, aki olyat tesz mint gondolod!

És továbbra sem lesz mindenki olyan mint az apja!

2014. aug. 30. 18:34
 10/17 A kérdező kommentje:
Az nagyfokú tudatlanságról vall ha valaki"egybemossa"a felszabadulás utáni évekkel a II. világháború rémtetteit. Köze nincs egymáshoz a különböző korszakoknak sem időben sem súlyát tekintve.
2014. aug. 30. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!