Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A háborús bűnösök családtagjai...

A háborús bűnösök családtagjai és utódai köztünk élnek-e és milyen formában?

Figyelt kérdés
Azzal teljes mértékben tisztában vagyok hogy a rendszerváltásig legalább megfigyelés szintjén szemmel tartották őket(az ördög nem alszik alapon...)de abban nem vagyok biztos hogy ez a figyelem a rendszerváltás óta is folyamatban van-e.
2014. aug. 30. 14:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

2Az nagyfokú tudatlanságról vall ha valaki"egybemossa"a felszabadulás utáni évekkel a II. világháború rémtetteit"

Nagyfokú tudatlanságról vall, ha valaki felszabadulásról beszél.

"Köze nincs egymáshoz a különböző korszakoknak sem időben sem súlyát tekintve."

A súlyát tekintve valóban nem, a kommunizmus jóval több áldozatot szedett.

2014. aug. 30. 18:46
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönettel veszem hogy feltüntetted a neved(HakapesziM)ugyanis ezáltal meg tudom tenni hogy a továbbikban a te publikációidra ne reagáljak.
2014. aug. 30. 18:51
 13/17 anonim ***** válasza:
Szívembe hasítanak a szavaid, nagy veszteség ez, de ha hülyeséget látok - még egy hétig ráérek - tendenciózusan cáfolom azokat.
2014. aug. 30. 18:59
 14/17 anonim ***** válasza:

Kéri Edit könyvét, a Kik lőttek a Kossuth téren '56-ban című hiánypótló szakmunkát ajánlom a kedves kérdezőnek.

Körülbelül 1000 ártatlan civilt (köztük sok nőt és gyereket) gyilkoltak le az ávósok, akiknek gyerekei még ma is élnek. A Földművelésügyi minisztérium tetejéről sorozták a tömeget pl. Pető Iván felmenői.

Az egyik legnagyobb tömeggyilkos hóhér, Apró (Apfel) Antal unokája, nevezett Dobrev Klára pedig Gyurcsány felesége volt. Apró Piroska milliárdos, rengeteg gazdasági érdekeltsége van és a kapcsolati tőkéje miatt óriási befolyása jelen korunk politikai életébe.

pl. elintézte, hogy az unokája férje legyen a miniszterelnök. Mi ez, ha nem hatalom?

2:50-től a lényeg.

https://www.youtube.com/watch?v=jGPQB4vmkUI

2014. aug. 30. 19:02
 15/17 A kérdező kommentje:

Könyvekről nem érdemes vitáznunk mert én pl. az alábbi művet tartom mérvadónak és ehhez tartom magamat.

Karsai Elek-Ítél a nép

Az viszont nagyfokú udvariatlanságra vall(hogy finom legyek...)hogy én mint kérdező a háborús bűnösökról értekezem Ön pedig kedves 14-es válaszoló nekiáll a kommunizmusról regélni...Javaslom tegyen fel egy kérdést és hátha fognak rá reagálni-én biztosan nem.

2014. aug. 30. 19:11
 16/17 anonim ***** válasza:

"Az viszont nagyfokú udvariatlanságra vall(hogy finom legyek...)hogy én mint kérdező a háborús bűnösökról értekezem Ön pedig kedves 14-es válaszoló nekiáll a kommunizmusról regélni"

Ennek az lehet az oka, hogy a háborús bűnös fogalmába szervesen beletartozik a kommunista (és bármilyen más ideológiájú) háborús és emberiségellenes tettek témája.

Kérdésedben nem szerepel kitétel ami csak a II. Világháborúra utalna, s annak is csak a tengelyhatalmi szereplőire. Fogalmazz pontosabban a kérdésedben, ugyanis - bár nyertes volt - de kiterjedt irodalma van Sztálin bűnöző jellegű parancsainak, amelyeket a háború alatt és során adott el, itt csak a katyn - i mészárlásra utalok.

2014. aug. 30. 20:57
 17/17 anonim ***** válasza:

Kérdező szerint vajon nem tekinthető háborús bűnösnek az 1956-os szabadságharc tömeggyilkosai; akik tűzparancsot adtak ki civilekre országszerte, akik a megtorlás során százezer embert zártak börtönbe és négyszáz ember küldtek bitóra, köztük gyerekeket is???

Mert szerintem (is) háborús bűnösök. Terroristák.

Méghozzá kifejezetten faji alapon elkövetett, magyarellenes háborús bűnök.

2014. aug. 30. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!