Szerintetek mikor kapja vissza az Ország a Felvidéket, Erdélyt, a Vajdaságot, Kárpátalját?
Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 20:16
71/77 anonim válasza:
Fa@om tudja, de minek az 2004 december 5-én szíves örömest szartak az Erdélyiekre... Erdélyi származású vagyok, és akármilyen hihetetlen milioszor - milioszor jobban tisztelem a Románokat!!
72/77 anonim válasza:
Nem is tudom, hogy akarom-e!
Ukrajnai (régen szovjet vagy ruszki) magyar vagyok!
Édesanyám idestova 30 éve magyar állampolgár, mégiscsak egy ruszki asszony!
Itthon nem szeretnek, mert magyar vagyok, Magyarországon nem szeretnek, mert ukrán vagyok! Mi leszek akkor, ha visszacsatolnak?
Biztos, hogy ezt akarjuk?
Mindannyian, vagy csak azok, akik ilyen-olyan módon úgy megszedték magukat, hogy az unokáik is király módra megélnek?
73/77 anonim válasza:
A Magyar Állam még azt a 93 030km² sem tudja kormányozni nem hogy Erdély a Felvidéket stb. amit te felsoroltál csődbe vinnék az ország gazdaságát...
74/77 anonim válasza:
kedves utolso latom foldrajzilag nem vagy vmi jol informalt,ezek a teruletek,amikrol te azt allitod,h csodbe vinnek a kedves kis orszagotokat(mivel karpataljai vagyok) tudd meg,h oriasi gazdasagi kincsnek szamitanak!!!!es a leghusegesebb magyarok,azok a hatarontuliak,mert mi meg igyis buszkek vagyunk a magyarsagunkra es idegen orszagban is megalljuk a helyunket!!!!!!!
75/77 anonim válasza:
kedves utolsó....lehet hogy kincsek csak ezt úgy látszik nem bírják értékesíteni.
Attól meg nem lesz jobb a gazdaságunk hogy valaki felvállalja a magyarságát.
76/77 anonim válasza:
az elszakított területek miért akarnának csatlakonzi MO.-hoz? Európa legnagyobb zsidóóljához! Előbb itthon kéne rendet tenni!
77/77 anonim válasza:
8 gyereket szülni? Ez vicc csak ugye? És mit fog enni, hol fog majd dolgozni és lakni ennyi gyerek? Ne nevetessetek már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!