Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mikor kapja...

Szerintetek mikor kapja vissza az Ország a Felvidéket, Erdélyt, a Vajdaságot, Kárpátalját?

Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 20:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 bumbi02 ***** válasza:
45%

hát most h ő mire gondolt azt én nem tudhatom, nem vagoyk uri geller... de tény hogy az a föld nem csak a mienk volt, el kéne fogadni végre.. ébresztő! elöttünk avarok és morvák éltek ott... ők is követeljék vissza? sőőt rómaiaké is volt a dunántul.. jönnek majd hnap az olaszok h kérik a területet... aztán... török kézre került fél mo, jönnek a törökök h már pedig ök voltak ott..

ami vmikor a magyaroké volt, az most nem az.. nem ugy müködik h ahova tettük a lábunkat az a miénk.. levédián keresztül akkor követeljünk vissza mindent az urálig ahonnan el kelllett jönnünk...

2010. jan. 18. 18:59
 42/77 anonim ***** válasza:
52%
Csak azért voltak annyian a nemzetiségek mert mi meghaltunk a tatárok és a törökök ellen.Meg a zsidó Habsburgok uszították ellenünk őket!Hosszabban is leírnám az igazságot de azt valószínűleg nem hinnéd el erre minden embernek maga kell hogy rájöjjön!Én is megvilágosultam kérlek higgy nekünk Magyaroknak!
2010. jan. 18. 20:41
 43/77 anonim ***** válasza:
37%

"Az utolsó előtti hozzászóló relatív többségre, nem abszolút többségre gondolt. Szóval ha vesszük az egész Kárpát-medencét, akkor a 13 milliós népességgel még mindig a magyarok vannak többségben"

???

Ezt nekem tudatlan, értetlennek valaki elmagyarázná, mi a fenét is akar ez jelenteni?

2010. jan. 18. 21:00
 44/77 anonim ***** válasza:
23%

"Csak azért voltak annyian a nemzetiségek mert mi meghaltunk a tatárok és a törökök ellen.Meg a zsidó Habsburgok uszították ellenünk őket!Hosszabban is leírnám az igazságot de azt valószínűleg nem hinnéd el erre minden embernek maga kell hogy rájöjjön!Én is megvilágosultam kérlek higgy nekünk Magyaroknak!"

Jesszusom, ember, bújj csak inkább vissza abba a zubbonyba, mielőtt észreveszik... :S

2010. jan. 18. 21:21
 45/77 bumbi02 ***** válasza:
22%

jesszus máriám... a zsidó habsburgok uszitották ránk a tatárokat és a törököket.. ez mondhatom egy nagyon reális elképzelés... és szted mi lett vna hogyha a magyarok nem tudnak ellenállni a törököknek, illetve tatárokat nem tartóztatjuk fel kissé? mennek tovább, ki van tölünk nyugatabbra.. hát pont a habsburgok.. nem hiányzott nekik sem a török.. magyarországot pajzsként használták folyamatosan, és miután a birodalom részévé lettünk azért élvezhettünk nagyobb szabadságokat mint a többi örökös tartomány mer nekünk kellett a törököt visszatartani... azt meg h a habsburgok zsidók lenének megint nem értem honnan katyvasztottad ide...

és van benne vmi h a sok háboru során megfogyatkozott a magyarnép, de a tény az tény h a kisebbségek szép lassan többségbe kerültek bizonyos területeken eléggé jelentősen... és ebben közrejáccottak a betelepitések, népvándorlások, és ugye a meghóditottak ,

ne ugy képzeld el mint a rome total warban van h elfoglalod horvátországot akkokr onnantól az piros lesz az egész és mindenki magyar... elfoglaltad horvátországot.. van ott másfél millió horvát, melettük száz ezer magyar...

2010. jan. 18. 21:32
 46/77 anonim ***** válasza:
33%
A relatív többség azt jelenti, hogy bár nincsenek többségben, de belőlük van a legtöbb, ez a Nagy-Magyarországra valahogy így nézne ki(ha most visszakapnánk): 13millió magyar, 7millió román, 4,9millió szlovák, 4,5millió horvát, 2millió szerb, 1,8millió ukrán, 200ezer osztrák, stb. Tehát nem lennénk abszolút többségben, de belőlünk lenne a legtöbb. Ez ugyan nem tudom mire jó, mert ugyanúgy elp*csáznának minket egy polgárháborúban, de hát vannak, akik ettől boldogok.
2010. jan. 18. 22:14
 47/77 anonim válasza:
39%
Ezek a területek még mindig magyar földek és azok is maradnak!!! Csak nyilvánosan kellene hangsúlyozni!!!
2010. jan. 23. 15:49
 48/77 bumbi02 ***** válasza:
48%

Ezek a területek még mindig magyar földek és azok is maradnak!!! Csak nyilvánosan kellene hangsúlyozni!!!

persze ezek még ma is magyar földek mert él ott 1000 magyar? ne nevettess... az urál is a mienk nem? meg levédia etelköz, plusz pozsony meg bécs meg minden ahova egyszer betettük a lábunkat, sőt augsburgig minden hisz arra is elmentünk...

azzal h nyilvánosan hangsulyozod azzal annyit érsz el hogy nőni fog a feszültség a környező államaink és köztünk... szélsőséges megmozdulások mind2 oldalon, még nagyobb feszültség...

és hiába hangsulyozod nyilvánosan hogyha erdélynek kb a 10%a se magyar...

2010. jan. 23. 17:09
 49/77 anonim ***** válasza:
48%
akkor jönne csak az igazi csóróság???A jobbik meg csak lesegetne a nagytudású képviselőivel,hogy mi a rákot csináljon,ennyi szegény emberrel.Vagy arra gondoltatok mi lenne az ott élő nem magyarokkal?Kitoloncolnátok,vagy megölnétek....annyira szánalmasak vagytok néha.
2010. jan. 23. 17:16
 50/77 bumbi02 ***** válasza:
52%

egyetértek...

nem veszik észre sokan hogyha visszacsatolnánk mindne területet ami mienk volt kapnánk kb 1 vagy 2 millió magyart meg 10 -12 millió külföldit.. aztán menne a belsőviszály hogy takarodjanak haza...

Takarodjatok haza!

- Hisz ti csatoltatok ide minket!

- Jah tleg.. mind1, akkor is...

elöször végig kéne gondolni hogy milyen következményei lennének annak hogy visszacsatolnánk minden területet... mert hát alig tudnék pozitivat irni..

2010. jan. 23. 17:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!