Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mikor kapja...

Szerintetek mikor kapja vissza az Ország a Felvidéket, Erdélyt, a Vajdaságot, Kárpátalját?

Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 20:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
15%
Én írtam a lámpavasat, és a véleményemet még mindig fenntartom, oda való vagy. A másik támadásra pedig, azt kérdezem: Ki mondta, hogy a demokrácia híve vagyok? Szélsőséges vagyok. Rasszista vagyok. Antiszemita vagyok. ÉS? A Jobbikhoz pedig kb. annyi közöm van mint nektek a Hezbollah-hoz, kajmán f.szfejek.
2010. jan. 16. 21:51
 32/77 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem fogj egy vödör piros festéket és egy jó vastag ecsetet, és húzd meg az új lengyel-magyar, ukrán-magyar, román-magyar, szerb-magyar, bosnyák-magyar, szlovén-magyar, osztrák-magyar és cseh-magyar határt, a hegyvonulatokat követve. Mire végzel, visszakapjuk az így körbefestett területet.
2010. jan. 16. 21:57
 33/77 anonim ***** válasza:
18%

21:43

"szívem szerint 10 gyereket szültem volna.de miből neveljem fel őket?mit adtam volna enni nekik?Hogy öltöztessem őket? Így inkább maradt 1"

Hát éppen ERRŐL BESZÉLEK.

A magyarok akkor lesznek többségben, ha a mostani fiatalok páronként mind 8-10 gyereket csinálnak. Milyen életmód az, amikor magyar bérszínvonal mellett 10 gyerek van? Igen, akinek beugrott a cigányputri, az jól válaszolt.

Fűtött, csatornázott, árammal ellátott városi lakásban akarsz élni (rezsi), valószínűleg azt is akarod, hogy a gyerekednek külön szobája legyen, autóval akarsz közlekedni, a gyerekedet ruházni akarod, iskolába akarod járatni, időt is akarsz szánni rá (nevelés) és pihenni, szórakozni is akarsz gondolom.

Vagyis európai színvonalon akarsz élni, ami KIZÁRT lenne 8 gyerekkel.

Tehát nem választhatod a revíziót (azaz a 8 gyereket).

Ha bevállalod a putris életformát (nem a cigány életformát, mert a 4-nél több gyerek a cigányoknál is ritka), akkor lehet 8 gyereked.

Na most azok, akik a revízióról ordítoznak, pontosan ezt képtelenek végiggondolni. Amíg ők nem vállalják ezt az életformát, addig nem lesz 8 gyerekük, de addig ne is pofázzanak a revízióról.

Természetesen nekem sincs 8 gyerekem, nem is lesz közel sem annyi, de nem is dumálok arról, hogy ide a Felvidéket.

2010. jan. 16. 22:30
 34/77 anonim ***** válasza:
47%
2034. Szeptember 16. Délelőtt 10 óra 43-kor.
2010. jan. 16. 22:36
 35/77 anonim ***** válasza:
66%

te jó ég....kinek kéne az az elszegényedett nyomorult környék.Persze a hülye jobbiknak,aztán meg ne csodálkozzanak hogy totál csődbe megy az ország.

Azt megkérdezte valaki tőlük akarnak e M.országhoz tartozni?

2010. jan. 17. 01:44
 36/77 anonim ***** válasza:
66%
Idióta, a Jobbiknak csak az autonómia a célja. Bár mi mást is várhatunk az ilyen fröcsögő bértollnokoktól mint te?
2010. jan. 17. 10:14
 37/77 bumbi02 ***** válasza:
49%

nem igaz már hogy minden "hazafi" ezt várja... sült galamb a szájunkba repül? persze...

mondok egy hasonlatot

van 1000 forintod, elkártyázol belőle 900 forintot, marad 100 forintod, .. ne azzal törödj 10 évig hogy mikor kapod vssza a 900 forintodat (amit elvesztettél kártyajátékban) hanem azzla hogy mit kezdj azzal ami megmaradt...

magyarország ugyanigy járt, háboruzott, vesztett, elvesztett területeket (sztem se volt igazságos de ez van) és már 100 éve történt, ti meg még mindig siránkoztok ahelyett h azon törnétek fejetek mit csináljunk... szebb jövöt hangoztatják a jobibkosok, akkor mér a multtal foglalkoztok? ..az elcsatolt területek visszaszerzésénél nincs irracionálisabb jobb oldali gondolat amit hirtelen mondani tudnék...

de tudom, hazaáruló, zsidóbérenc, kommunista, cigány, mszps,szdszs,mdfes, magyargyülölő vagyok ezért...

2010. jan. 17. 13:00
 38/77 anonim ***** válasza:
54%

A Kárpát-medencében még mindig mi vagyunk legtöbben!!!!Jogunk van ere az ősi földre!Sajnos sok hülye ember van akivel még én se tudok megértetni mindent de úgy látszik ők inkább hisznek a Parlamentbe ülő zsidrákoknak és azoknak akik a mai napig mossák az agyunkat!!!

Fegyverbe magyar!

2010. jan. 18. 15:23
 39/77 bumbi02 ***** válasza:
36%

Utolsó hozzászóló!

mi lennénk a legtöbben a kárpát medencében? nem hinném... most hogyha olyan számadatokat mondanék neked h anno 1850 környékén a nagy magyarország területén élőknek csupán 36% volt magyar akkor is ezt mondanád? ...

vki irta az előző oldalon hogy a nemzetiségek nem akartak volna elszakadni... persze hogy nem akartak elszakadni, hisz ők ugy ki lettek hagyva az egész sors jobbító programban ami márc 15.ével végzödött hogy semmit nem kaptak, még igéreteket sem...mér lett vna nekik az hasznos hogy államnyelvként magyar volt? mér lett vna számukra jó h nem lehetett saját önkormányzatuk? ugyanolyan helyzetben voltak mint mi az osztrákokkal csak ezt nem vettük észre... dehogynem el akartak azok szakadni, és sikerült is nekik a trianoni békével... de mielőtt ilyen megalapozatlan dolgokat irsz, nézz utána...

2010. jan. 18. 17:06
 40/77 anonim ***** válasza:
Az utolsó előtti hozzászóló relatív többségre, nem abszolút többségre gondolt. Szóval ha vesszük az egész Kárpát-medencét, akkor a 13 milliós népességgel még mindig a magyarok vannak többségben. Az más kérdés, hogy abszolút többségben nem vagyunk, de azért azt hittem ezekkel a fogalmakkal tisztában vagy, ha már ide irkálsz.
2010. jan. 18. 17:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!