Jobbikosok ki számít MAGYAR-nak?
"nem vagyok jobbikos,de magyar az akinek az van a személyi igazolványában hogy magyar állampolgár.A törvények még mindig magasabb hatalommal bírnak mint bármelyik jobbikos aki elmagyarázza hogy ki magyar meg ki nem."
Törvény magyar állampolgárságot határoz meg, nem magyarságot(ha már itt elakadsz, akkor valami gond lehet). Például akiknek nem szavaztátok meg a kettős állampolgárságot, azok ugyanolyan magyarok. Ugyanott élnek, mint 100 éve. Annyi, hogy átvándorolt fölöttük a határ. Ettől ők már szlovákok/románok.. lennének?
A Jobbik szerintem Petőfi nevét is töröltetné az irodalomkönyvekből, hiszen nem magyar volt, ráadásul barnás színű volt a bőre.
Az meg gondolom elhanyagolható tény, hogy Petőfit tartják a legnagyobb magyar költőnek.
hát elég felületes leszek de valamennyi évet itt kell élnie és állítolag egy ilyen magyar történelemmel kapcsolatos teszt szerűségen is átt kell mennie hogy magyar állampolgár lehessen
lehet hülyeséget mondtam de régen mint ha ezt hallottam volna ;)
Én megmondom ki számít magyarnak: Az, aki annak érzi magát! Tehát jelen pillanatban úgy vélem hogy magyar ember vagy és ha így fojtatod, az is maradsz! Bár én Jobbikos vagyok, nekem is vannak cigány barátaim, (Tényleg nagyon jóban vagyok velük, s jobban tisztelem őket, mint sok magyar állampolgárságú társam. És igazi magyarnak tartom őket!) anyám Fideszes, apám MSZP-s, (van más MSZP-s barátom is) még sincs erről sosem vita a családban. És mindannyian magyarok vagyunk :)
És szépen kérlek benneteket, más párt szimpatizánsait: Ne beszéljetek a nevünkben! Ezzel még nagyobb ellentétet szítotok a pártok között, pedig végső soron mindegyiknek egy a célja: Elhozni a szebb jövőt! (És nekem nem számít hogy az MSZP vagy a Fidesz fogja ezt megtenni. Ha képes rá, tisztelni fogom érte, tán jobban is mint most a Jobbikot)
És aki azt merte feltételezni, hogy szerintünk Petőfi Sándor nem magyar ember, az mélyen nézzen a lelkébe és próbálja meg kiszedni a gerendát a szeméből!
Egy Jobbikos véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!