Mi ez a nagy evolúció-ellenesség?
A krisztusi létezés és az evolúció nem zárja ki egymást!
Ezt még Ferenc Pápa is elismerte!
Tehát a pápa szerint Isten nem teremtett embert?
Kezdetben megteremté Ádám ősét, Csitát XD
Azért azt nem szabad elfelejteni, hogy az evolúciós elméletből hiányzik egy láncszem. De még mindig logikusabb, mint a teremtéstörténet.
A cikk nekem csak hisztizésnek tűnik, semmi komolyan vehető nincs benne.
# 6
A különbség annyi, hogy míg az evolúció leletekkel és különféle bizonyítékokkal van alátámasztva, tudósok és Charles Darwin által. Addig a teremtéstörténet íróját, kitalálóját nem ismerjük és csupán a puszta hit tudja alátámasztani. Én ez alapján hiszek inkább az evolúcióban és ez nem zárja ki a vallásosságot vagy Isten létezését.
"A krisztusi létezés és az evolúció nem zárja ki egymást!"
Ja, végülis volt az ősrobbanás tizenakárhány milliárd éve, aztán a Föld kialakult úgy 4,5 milliárd éve, majd az élet megjelent rajta kb. 3,5 milliárd éve, aztán Isten megteremtette az világot, a benne élő növényeket és állatokat, valamint Ádámot és Évát nagyjából 6000 éve.
Teljesen logikus.
Amikor már azt hitted, hogy a jobboldal nem tud mélyebbre süllyedni. A gárda, novák előd, betyársereg, érpataki polgármester és hasonlók után, akkor tessék itt van ez :D
Szerintem csak maguk közt röhögnek, hogy ki tud nagyobb baromságot mondani, amit még elhisznek a szavazók.
Én azt hittem, hogy a háttérhatalom emlegetésnél már nincs lejjebb, de most már az ufos sztorikat várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!