Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megérte külföldre távozni?

Megérte külföldre távozni?

Figyelt kérdés

Én bevallom tarok azért tőle, de lehet rám is ez vár.

Nem vagyok okos,képzett és ez külföldön sem előny munkakeresésnél,de itthon mi vár rám? Miből tudnék megélni?

Nem is gondolkodom olyasmin, int nyaralás,autó,félretett pénz. Jelenleg azt sem tudom elképzelni mivel kereshetnék annyi pénzt amiből egyedül fenn tudom magam tartani !

Ráadásul nem is találom a helyem.

Az egész életemen változtatni kellene.

Megérte külföldre menni?

Az elején biztos nehéz, de évek múltán, hogy látjátok külföldre távozottak, megérte?

2014. aug. 21. 12:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

6 éve vagyok kint, nyelvtudással, képzettséggel. Az elején viszonylag könnyebb volt, az újdonság varázsa miatt gondolom.

Azóra egyre nehezebb, pedig jó életem van de nagyon hiányzik az otthon.

Készülünk haza.

2015. márc. 27. 13:20
 12/19 anonim ***** válasza:

Hallod, figy mindenképpen érdemes kimenni. Akármilyen buta meg képzetlen vagy. Miért?

Mert kint segélyből is meg lehet élni, Ausztriában a "notstandshilfe"-t pl. életed végéig kapod, és még munkaviszony se kell hozzá, csak osztrák lakcím, kimész egy haveroddal, kivesztek egy kislakást albiba, és akkor kaptok fejenként 600 euro alapot, de a szocpol-ban lehet kiegészítést kérni, így lesz 750 euro + ételutalványok.

Jó, nem egy burzsuj módjára fogsz élni, de ott még dolgozni sem kell, eltart az állam ha nem boldogulsz.

2015. ápr. 27. 12:29
 13/19 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez nem cél, de jó tudni !
2015. ápr. 28. 08:39
 14/19 anonim ***** válasza:
Gondolom minden sors más és más.Egyedi.Ilyen is van meg olyan is.Én 4év után rákényszerültem arra hogy teljesen lerongyolódva és betegen visszatérjek Magyarországra.
2015. dec. 3. 12:14
 15/19 anonim ***** válasza:
Anyagilag nekem nem érte meg.Függetlenül az én véleményemtől ahány ember annyi sors.Ismerek olyanokat akiknek bejött külföld.(ha erre gondoltál).Kezdésnek szerintem alkalmi munkákból el lehet vegetálni odakint bárhol ha nincsenek különleges képességeid aztán meg ki tudja...lehet bejön valami jó meló.(Az mondjuk akár még a semminél is több lehet)Külföldön egy idegennek a legfőbb gondot inkább a lakhatás jelenti mert az többnyire drága .Még a szállók is.Parkban meg sok helyen nem lehet már aludni se mert éjszakára bezárják a parkokat.Az az érzésem hogy hamarosan ez sors vár minden Magyarországon élő magyarra mert most zajlik az ország tönkretétele.
2015. dec. 3. 12:38
 16/19 anonim ***** válasza:
Illetve hét az is nyilt titok hogy európában már szinte semmi nincs. Se munka se pénz se segély se semmi...
2015. dec. 3. 12:49
 17/19 anonim ***** válasza:
megérte.
2015. dec. 21. 00:24
 18/19 anonim ***** válasza:
...vagy nem érte..Ez itt a kérdés ;-)
2015. dec. 21. 08:29
 19/19 anonim ***** válasza:
a kérdés az volt, hogy megérte-e. nekem meg.
2015. dec. 22. 04:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!