Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Avatar neonáci, homofób és...

Az Avatar neonáci, homofób és háborúellenes film szerintetek?

Figyelt kérdés

Forrás:

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. jan. 13. 21:42
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
Ha vannak ilyenek, akkor felülbecsültem őket.
2010. jan. 13. 22:53
 22/47 anonim ***** válasza:
35%

én a film alatt 3szor is elsírtam magam fiú létemre.a kérdés nem igaz egyátalán,háborúellenesnek sem mondanám met háborúznak

nekem tetszett 10 ből 8 pont.

2010. jan. 13. 23:42
 23/47 anonim ***** válasza:
32%
Basszus, most már meg kéne néznem, mert mindenhol azt hallom, hogy Avatar ez, Avatar az. Most komolyan, ez a film a világon mindennel, mindenféle képen kapcsolatos? Arról mit mond az Avatar, hogy Garfield narancssárga fekete csíkkal? Könyörgöm, csak egy csicska 3D látványfilm!
2010. jan. 14. 10:40
 24/47 anonim ***** válasza:

Ebben a filmben a látvány a lényeg, habkönnyű szórakoztató filmecske. Nincs "üzenete".

Azért van körülötte sok vita, mert óriási a film nézettsége, és rengeteg pénzt hoz a készítőknek. Aki egy ilyen népszerű filmet nyilvánosan kritizál, ellene bojkottra hív fel, petíciózik, hisztizik, az egy pillanatra láthatóvá válik, reflektorfénybe kerül. Nagyon sokan szeretnének láthatóvá válni, és ezért kihasználják a pillanatot. Konzervatívok a film kapcsán üthetik a liberálisokat, librálisok üthetik a konzervatívak, háborúbarátok és háborúellenesek, homofóbok és heterofóbok is szidhatják egymást. Mindennek legkevesebb köze a filmhez van, ahol nincs semmiféle "üzenet", csak egy csomó látvány.

2010. jan. 14. 11:39
 25/47 anonim ***** válasza:
11%
ha agy nélkül élsz, akkor nincs üzenete, ez igaz.
2010. jan. 14. 15:44
 26/47 anonim ***** válasza:
56%

15:44

Üzenete mondjuk egy Klimov- vagy Tarkovszkij-filmnek van. Ha szerinted az Avatarnak "üzenete van", akkor szegény agyadat nagyon híg koszton tartod.

2010. jan. 14. 16:57
 27/47 anonim ***** válasza:
17%

Hogy az Avatarnak nincs üzenete? Szerintem nagyon is van üzenete... Tökéletesen jellemzi a mai világot, hogy az emberek kapzsik, a pénz miatt képesek népcsoportokat gyilkolni, semmibe nem nézik az életet, csak a saját hasznuk a fontos. Tönkreteszik a Földet, említik, hogy a Földet már kizsákmányolták, a Föld már haldoklik, de nem tanulnak az esetből, hanem egy új bolygón is ugyanezeket a dolgokat folytatják. Kiválóan rávilágít az ember önpusztító tevékenységére, és egyértelműen az az üzenete, hogy ezt nem kellene! Hogy van egy határ, amikor meg kell állni, és nemcsak a jelen pillanatban szerezhető nagy haszonra kell gondolni, hanem hosszútávon arra, hogy ebből mi származik, és mi marad a következő generációkra.

Ha egy normális világban élnénk, ennek a filmnek valóban nem lenne üzenete, mert ezek alapok lennének....

2010. jan. 14. 18:04
 28/47 A kérdező kommentje:
Nevetséges hogy egyesek szerint csak egy fekete fehér svéd művészfilmnek lehet mondanivalója(kis túlzás)
2010. jan. 14. 18:08
 29/47 anonim ***** válasza:

18:08

Tök gagyik a svéd filmek. A szovjetek az igaziak :)

2010. jan. 14. 18:21
 30/47 anonim ***** válasza:
Meg a Stanley Kubrick féle agymenések (kedvencem a Mechanikus Narancs, meg a Full Metal Jacket)
2010. jan. 14. 18:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!