Ha az rtl beperli az államot? A legnagyobb média cég, akinek a legnagyobb befolyása van az miért ne fizethetne több adót? Miért ne adhatná drágábban a reklámjait?
Mi van, ha úgy döntenek a németek, hogy ők is lakossághoz arányosan akarják fizetni az eu költségvetési hozzájárulását?
Bocs kérdező, a Fidesz maszlagon kívül semmi nem jut el a tudatodig, így azt kell mondjam buta vagy...
Az adó sávos, és ebbe a sávba csak az RTL esik bele, addig nem volt gond, amíg a TV2 is bele esett,majd módósították, így már csak az RTL esik bele.
Javaslom az 5. -es törikönyvet, Görögország, demokrácia, című fejezetét.
""Bocs kérdező, a Fidesz maszlagon kívül semmi nem jut el a tudatodig, így azt kell mondjam buta vagy...""
Azért mert más a véleménye mint neked az nem jelenti azt, hogy buta lenne.
Szerintem az a buta aki a más véleményen lévőket le butáza vagy netán egyéb sértő megjegyzéseket tesz az illetőre.
Szoktam (főképen a meló helyen) beszélgetni másokkal - más véleményen lévőkkel, és azért mert mások más véleményt alkotnak még nem szoktuk egymást lebutázni. Lehet, hogy akit lebutázol több esze van mint neked.
Próbáljunk meg kulturáltan társalogni.
18.10
szerintem nem azért butázta le, mert nem ért vele egyet, hanem mert butaságokat beszélt... :D
A reklámadóval az a baj, hogy nem a nyereség, hanem reklámbevétel alapján róják ki.
Kb. olyan lenne, mintha a boltosnak az mondanák, hogy eladtál egy 250 forintos kenyeret fizess a 2500 forint után adót. (hiába mondaná a nyomorult, hogy bocsi, de én 230 forintért vettem a kenyeret a péktől, meg szállítási költséget, meg munkadíjat is fizettem) a hasznom csak 20 forint. szart sem érdekel, akkor is fizess 100 forintot.
Mellesleg a reklámadót besávozták, hogy csak az RTL fizessen. Kicsit nevetséges, hogy az adóbevétel közel 90%-át egy cég fizette. (minden más, többi tv, rádió, nyomtatott ujság, plakátragasztó stb, meg a maradékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!