Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megszűnt volna a magyarországi...

Megszűnt volna a magyarországi népi reakció?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogyha annyi értelmes ember van Magyarországon, mint pl itt Gyakori kérdéseken, akkor ez a sok értelmes változtatni akaró ember miért nem alapít pártot, amivel ténylegesen változtathat. hiszen MINDENKINEK van változtatási ötlet! Ennyire elment volna a nemzet kedve a politikától?

2014. aug. 7. 13:58
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Na kérdező, a videóban minden benne van.

Ezeket hogy nyered meg egy új párttal, amiről hallani se hallottak?

2014. aug. 7. 16:37
 22/32 A kérdező kommentje:

De figyeljetek ide! Hát akik a videóban vannak, azok mind nyugdíjasok, de azok már mit fognak változtatni hosszú távon?? Nem akarok senkit megbántani, de hamarosan elhalnak, nem fognak többet senki ígéreteinek bedőlni.

Akik a jövő szempontjából fontos szavazók (fiatalok) azokhoz mind eljutna az a bizonyos információ. Pista bá'-ésnak már nem lesz sok beleszólásuk. Sajnálom

2014. aug. 7. 17:46
 23/32 anonim ***** válasza:

A fiatalok már külföldön vannak és eszük ágában sincs hazajönni. Sőt, már tolódik ki a korhatár a külföldre menekülők körében. Most már az 50 közeli anyám is azon dolgozik, hogy mielőbb kimenjen és vissza se fog jönni.

Nem érdemes ezt a szarkupacot megmenteni. Ha valaki veszélyeztetné a mostani hatalmat, akkor rövid úton lenne elrendezve a dolga. Sanyibának köszönhetően a maffia is a kormány kezében van, szóval még válogathatnak is a módszerek közül.

2014. aug. 7. 17:58
 24/32 A kérdező kommentje:

Érdekes vitában volt részem. Köszönöm, hogy megmutattad a változtatni akarók legnagyobb hátráltatóját: a demotivált, magukat realistának nevező maradiakat.

Remélem, hogy ha a jövőben (középsuli után) mégis elkezdhetek valamilyen szervezett munkában vehetek részt, bár sosem fogsz engem ismerni, mégis csatlakozni fogsz hozzánk.

Én többet már ide nem válaszolok. Isten veled, kívánj szerencsét!

2014. aug. 7. 18:03
 25/32 anonim ***** válasza:

Na jó, kérdező. Igazából én csak most kapcsolódtam be a dologba és már el is küldtél a fenébe, de mutatok egy linket:

[link]

Olvasgasd és tanulj. Ők már létrehoztak valamit, én mégis csak most hallottam róluk/róla először pár hete. Ennyire nehéz előtérbe kerülni a csodálatos politikai palettán.

# 23 voltam.

2014. aug. 7. 18:09
 26/32 anonim ***** válasza:
A változás megnyugtatja az embereket, erre vártunk már a rendszer váltás óta.
2014. aug. 7. 18:10
 27/32 A kérdező kommentje:
#21 na jó, most újat mutattál. Köszönöm szépen
2014. aug. 7. 18:15
 28/32 anonim ***** válasza:

Milyen sorrendben olvasod se a hozzászólásokat? :D Előbbi hozzászólóról meg azt hitted, hogy én vagyok :-/

Nézd a %-kat.

2014. aug. 7. 18:22
 29/32 anonim ***** válasza:
se -> te*
2014. aug. 7. 18:23
 30/32 anonim ***** válasza:

1. Az átlag magyar ember buta!

2. Az átlag buta ember fél az okosabbtól!

3. Az átlag buta ember másik butákra fog szavazni.

... 1 nap alatt rendbe lehetne tenni az országot pár kulcsfontosságú törvénnyel és az államnak egy fityingbe nem kerülne. Rosszak az adók, nagy a korrupció és ez 25 éve egyre rosszabb.

2014. aug. 7. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!