Aláírod a Jobbik népi kezdeményezését devizahitel témakörben?
Höh, és ezt mégis hogy képzelik? Ennyi erővel azt is kérdezhetnék, hogy egyetért-e azzal, hogy ingyen legyen a sör?
Egyébként nem írom alá, semmilyen politikai párt papírjára nem írom rá a nevem. Khm... Kubatov.
Azzal együtt, hogy már nem érint
IGEN.
Fogalmazzuk át kicsit a kérdést:
"Egyetértesz-e azzal, hogy a mások által felvett, bedőlt hiteleket a bankok a te hiteled kamataiból, kezelési díjadból, azaz a te zsebed terhére fizessék meg?"
Ugye hogy egészen másként hangzik?
Pedro
Bocs, de azért ez valamennyire jogos. Nehogymár az árfolyamkockázat 100%-át kelljen magáravállalnia annak, aki a hitelt veszi fel. Szerintem 50-50 lenne az igazságos.
Amúgy mivel most nyert pert egy devizás a bank ellen ezért lehet, hogy lesz ám itt változás ebben a tekintetben. Ha felfigyelnek az ügyre a bíróságok, akkor valószínű, hogy ki lehet eszközölni valamiféle enyhítést.
Amúgy meg az egy dolog, hogy alapból még hitelt sem vennék fel, de olyat pláne nem ami nem forint alapú.
Amúgy meg a kérdésre válaszolva, igen aláírom, de ne higgye senki azt, hogy konkrétan lesz ennek bármi eredménye is.
Ez a kezdeményezés olyan szinten populista, hogy egész egyszerűen nem találok rá megfelelő jelzőt!
És látom, hogy többen is igennel válaszolnak a kérdésre. Ez hogy lehet? Észrevették, hogy ez sose fog megvalósulni, és csak szavazóbázist gyűjt a jobbik? Hogy ebben még maga Vona Gábor se hisz, csak szegény együgyű embereket használja ki? Számomra felfoghatatlan, hogy hétköznapi emberek ilyenhez adják a nevüket.
Én nagyon meglepődnék, ha ezt a "kezdeményezést" pár tízezernél többen írnák alá. Rosszul fogalmaztam. Nem meglepődnék, hanem csalódnék. Újfent csalódnék a népemben. Azért, mert ennyire buta. Ha netán előfordulna, hogy ezt a hányadékot 50.000-nél többen írják alá, nem lesz többé ok arra, hogy ezen a Magyarországnak csúfolt szemétdombon maradjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!