Megszűnt volna a magyarországi népi reakció?
Mi van, te eddig burokban éltél? Az emberek oda X-eltek a fideszre, meg gyurcsányra anno...az is a politikusok hibája?
Nem pesszimista, hanem reális látásmód ez. Én vidéken élek, és nap mint nap látom ezt a jelenséget.
#11 Óóó, akkor szerinted a realitás az, hogy semmi értelme annak, hogy az emberek kiemeljék a fejüket a szemétből?
Éljenek abban a tudatban, hogy SOHA, SEMMILYEN esetben nem lesz érvényesülve az akaratuk, és csak bőszen bólogatni, vagy kukát gyújtogatni lehet?
Szerintem a helyzet koránt sem ilyen kilátástalan
Nem ezt állítottam. Azt állítom, hogy az emberek nem is tudják, hogy lehet más!
És ezen te nem fogsz tudni változtatni pénz nélkül. Ennyi.
A döntő szó valóban a pénz mennyisége. Ez a leggyorsabb módja ennek. De szerintem egy minden energiát befektető NÉPI ELLENZÉK (nem pénz, hanem jólét érdekében) valóban belefognának, akkor sikerülhetne.
Én a kérdéssel igazán ennek a hiányának az okát keresem. Ez a nagy gond! Miért nem éri meg ma, Magyarországon igazi alacsony osztályokból jövő népi reakciót megalapítani?
Már leírtam. Mert senkit se érdekelne, mivel el se jut hozzájuk, hogy létezik új párt.
Nem igaz, hogy nem érted meg.
ennek az állításnak semmi alapja sincsen.
Másrészt olyan arrogáns hangnemben írsz, mintha muszáj lenne ide kommentálnod. Ha látod, hogy javíthatatlan vagyok, hagyd annyiban, de légy kicsit barátságosabb
Figyelj. Előző oldalon feltettem a kérdést.
Hogy éred el mari nénit meg pistabá-t? Nyugdíjasok a legaktívabbak és legnagyobb réteg a szavazók között.
Ha őket nem tudja megszerezni egy adott párt, akkor nem tud nyerni.
Válaszolj erre. Nagyon kíváncsi vagyok. Tv-re nincs pénz, Eleve kb csak 1 csatornán lehetne valamit leadni (rtl), de azt annyian nem nézik. Internetet nem olvas az átlag magyar, főleg nem a nyugdíjasok, ha igen akkor mno.
Na ezekkel a feltételeket figyelembe véve, írd le, hogyan tennéd népszerűvé az adott pártot.
A magyar emberek hálásak Orbánnak, mert adott neki havi 50-ért közmunkát és csökkentette a rezsijüket, ezzel is megmentve őket a szegénységtől. Ráadásul ő egy nagyon jó politikus, mert kiengedi a fiatalokat külföldre, míg Gyurcsány csak elzavarta őket.
https://www.youtube.com/watch?v=8ALKq4tVuUQ
Nem tudom, hogy ezekkel mit akarnál kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!