Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik csak vidéken van...

Davidpsp kérdése:

A Jobbik csak vidéken van esélye nyerni?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy a polgármesteri választást nyerné meg a Jobbik. Mert 10 vidéki helyen már Jobbikos polgármesterek vannak. Szerintetek a Jobbik győzni fog Miskolcon és Gyöngyösön ?

2014. aug. 3. 08:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Jaaaj a "nagy" pesti értelmiség, ezen jót röhögtem. Budapest egy szégyen, és ti, pestiek teszitek azzá! a város mocskos, graffitis, tele van drogossal és egy rakás posztkommunistával. Valahányszor vidékre jön a nagy értelmiség már takaríthat is utánuk a nép mert teleszemetelnek mindent. Ki is itt a paraszt, hülyegyerek?
2014. aug. 14. 18:27
 12/12 anonim ***** válasza:

,,csak videken, mert ritka nagy parasztok (a paraszt pejorativ ertelmeven)

mert a varosokban van az ertelmiseg, igy ott a jobbiknak eselye sincs". Tudom hogy már rég lejárt ez a kérdés, de ezt nem hagyhatom szó nélkül, érdekes mód én városban lakok, 40.000 lakosságal nem is mondhatjuk faluvárosnak, és 9. Edikes felvételiken valahogy a falusiak is ugyan olyan jól teljesítettek mint a városiak, és az elméleti osztályoknak kb. Fele mind falusi. Székelyudvarhelyen lakok, igaz Románia, de kétlem hogy bármi másképp lenne Magyarországon, Udvarhely környékén kb. 80.000 magyar ember lakik, és ahhoz mérve szinte teljesen arányosan a helyek felét a környéki falusiak teszik ki. A mostani falusi generáció egyáltalán nem butább, és akár mennyire furcsa a magadfajtáknak én sem egy nagyvárosban képzelem el az életet. Kérdésre válaszolva az a baj a Jobbikkal hogy a szavazói nem tömbökben élnek, hanem szorva, és főleg falun, és kisvároaokban (előttem lévők már leírták ennek az okát) és ezért a megyeközpontok nem az erősségük, de Mostmár nincs sok hátra hogy ez kiderüljön :).

2014. okt. 4. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!