A magyar "szélsőjobbosok" mit imádnak annyira az arabokon?
Úristen, semmit.
Honnan veszed ezt a hülyeséget?
Jártam Franciaországban, sok arab éppen olyan, mint Magyarországon a cigányok, sőt még rosszabbak...
Viszont kereskedni, üzletelni lehet muszlim országokkal, abból semmiféle baj nem származik, csak ne költözzenek ide.
Az USA meg Szaúd-Arábia is szövetségesek, mégsem lesz sharia az USA-ban.
Kérdező te ezek szerint utálod az arabokat, tehát rasszista vagy nyíltan? Ezt felvállalod? Gondolom az iszlám vallást is üldözendőnek nyilvánítod.
Gondolom a kicsi fejedben a következő társítás az etalon: terrorista = arab. Nyugati propaganda kezd beérni, sokan nem bíznak emiatt az arab népekben.
Természetesen milliárdokat költenek az antiszemitizmus, rasszizmus felszámolására egyik oldalon, másik oldalon meg megy a gyűlöletkeltés arabok, oroszok, kínaiak ellen.
Megírta a kurucinifo, meg vona is azt mondta, hogy ők a f**** csávók. Kb. ennyi. Eddig az oroszok is büdös kommunisták voltak, meg '56, meg tudom is én mi.
De mióta a szélsőjobbos vezetők kitalálták, hogy milyen jó is Oroszország, azóta minden jobber szorgalmasan visszaböfögi ezt is.
Ha holnap a politikai érdek úgy kívánja, akkor felfedezik, hogy a portugálok is rokonaik, sőt 100000000 szóegyezést találtak, meg mindig is baráti nép volt...
A melegség meg a pedofília nem ugyanaz. Viszont míg nálunk ezt büntetik addig az iszlám ezt engedi és gyakran 6-8 éves kislányokat férjhez adnak akiket aztán rendszeresen megerőszakol a "férjük" bár sokan az első alkalmat sem élik túl.
Egy kérdést feltehetnék?Miből gondoljátok azt hogy a Jobbik és a szavazótáboruk kedvelik a ruszkikat meg az arabokat?És honnét tudjátok hogy ők támogatják a Jobbikot?
Mert én megkérdeztem néhány Jobbikos ismerősömet,és a válasz általában az volt hogy:Nyitni kell kelet felé de attól még nem szeretem a ruszkikat,az arabokat meg kifejezetten nem kedvelem.20 embert kérdeztem meg és általában ez volt a válasz.
Szóval linkelnétek nekem olyan oldalt ahol írnak arról hogy a Jobbikot támogatta Oroszo. meg Irán?
Egyébként nem vagyok Jobbikos,ha azt hinnétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!