Kinek szimpatikus közületek Tarlós István?
Figyelt kérdés
Nem tudom elképzelni, hogy a budapesti lakosok többsége szimpatikusnak tartja. Szerintem egy végtelenül ellenszenves, kulturálatlan, és nem is túl intelligens ember.
https://www.youtube.com/watch?v=H-AJmC7r51E
2014. júl. 28. 21:40
11/17 MolotovPunk válasza:
Függetlenül attól,hogy független jelöltként indul,attól még ugyanúgy a fidesz embere (jórészt.)
Nincs amúgy vele gondom egyáltalán,de nem szimpatikus nekem az ahogy néha beszél.Meg pestiként mondom,hogy nekem már elegem van az elmúlt 8 évezésből és visszamutogatásból...
Mutogatnak vissza,miközben eltelt egy elmúlt fid.4 év,ami rendkívül hitvány és sz-r volt.
12/17 davidpsp válasza:
A haveromnak szimpatikus. Rá fog szavazni ősszel :D
13/17 anonim válasza:
nem szimpatikus, vagy nem szimpatikus, miért kerül egy jegy 350-be,a szakaszjegy 290-be, és a bírság miért 16 000-ft erre??? A minimál bér,miért 65000 ft?
14/17 anonim válasza:
szóval nem szimpatikus! (fideszes) ennyi.
15/17 MolotovPunk válasza:
Mellesleg azt kevesen tudják,hogy Tarlós annak idején SZDSZ párt tag volt.
17/17 anonim válasza:
Én bár nem vagyok fidesz szavazó, de Tarlós valamennyire szimpatikus. Elég sok dolgot véghezvitt, amit Demszky nem. Lecserélte a BKV járműpark nagy részét, sok közteret felújított, bicikliutakat épített, elkezdte a 3-as metró felújítását, megépítette a 4-es metrót,tisztább lett a város. Inkább az volt vele a problémám, hogy nem tudott Orbánnak semmiben ellentmondani (pl orosz metrókocsik, várbaköltözés, CEU elüldözése). Összességében egy intelligens mérnökemberről beszélünk, kár hogy Orbán benyújtotta neki a számlát, amiért beállt mögé a fidesz a választásokon. Egyébként nélküle a fidesznek nem sok babér termett volna itt Budapesten, ezért Orbán belátta, hogy kénytelen őt elindítani és beállni mögé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!