Kinek szimpatikus közületek Tarlós István?
Nem tudom elképzelni, hogy a budapesti lakosok többsége szimpatikusnak tartja. Szerintem egy végtelenül ellenszenves, kulturálatlan, és nem is túl intelligens ember.
https://www.youtube.com/watch?v=H-AJmC7r51E
Budapest többet fejlődött 4 év alatt Tarlóssal,mint Demszkyvel 20 év alatt..
Jelenleg nincs kihívója sem a Fideszen belül se,meg az ellenzék választottjai közül sem.Simán vinni fogja a következő 4 évet is Budapest főpolgármestereként. Nemtudom,a Jobbik kit akar indítani a főpolgármesteri székért,de Pesten tutira nem nyer a Jobbik.
Nekem kifejezetten nem szimpatikus, de aki buta és korlátolt embernek nevezi annak nincs igaza.
Remek várospolitikus és részben független.
Én úgy látom a városvezetése alatt igen is fejlődött a város. Előtte mindig azt mondták nincs pénz, miután megválasztották rendet rakott. Nem azt mondta veszteséges a BKV ezért a francba emeljük az árat hanem átalakítjuk és átszervezzük, stb.
Budapest egy szép hölgy, tarlós meg egy utolsó paraszt.
Ilyen egyszerű a helyzet.
Szerintem sem intelligens, de nagyon ellenszenves számomra az, amikor emberek leragadnak az elmúltakárhány év alatt, és pl elkezdenek demszkizni, gyurcsányozni vagy mittudomén kit szidni, és közben azért marad meg ez a büdösbunkó a helyében, mert mindig van kire mutogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!