Miért ver el az állam ennyi pénzt a forma 1es magyar versenyre?
Figyelt kérdés
6,4 millió csak a jogdíj, emellett minden évben több milliárdot rá kell költeni a pályára. Ez biztos hogy megéri? A mai versenyen alig volt kint 10-15 ezer ember. Tized ennyiből lehetne szervezni egy dzsásztin bíbőr koncertet és ötször ennyien mennének ki.2014. júl. 27. 20:27
21/22 anonim válasza:
Lehet én vagyok elszállva az autósportoktól, de szerintem is marha nagy presztízs. Főleg hogy manapság egyre inkább kihullanak a régi pályák.
Az is hülyeség hogy unalmas, az idei, tavalyi és korábbi F1 versenyek is izgalmasra sikeredtek, a WTCC versenyek is hozták a szintet Norbival, de a DTM is nagyon változatos volt, és nem csak vonatozás egymás után, mint rengeteg új pályán.
A versenyzők is szeretik, akár kisebb, akár nagyobb szériákból, mindig külön megjegyzik hogy milyen jó a hangulat, a közönség, vagy akár a Budapesti rendezvények amire eljönnek.
Meg ha úgy nézzük, legalább hallanak az országunkról, mint ahogy fordítva, mi is hallunk olyan országról, ahol ha nem lenne verseny, akkor azt se tudnánk hogy létezik.
22/22 anonim válasza:
Ha nem érné meg senkinek nem rendeznék meg, bár neked ezek szerint ennyi eszed sincs, hogy ezt felfogd. (Egyébként a forma-1 nem a szívem csücske, nem is nézem egyáltalán.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!