Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pontosan mi a probléma a...

Pontosan mi a probléma a Szabadság téri emlékművel?

Figyelt kérdés
Miért vannak sokan ellene? A német megszállás egy tény, miért nem lehet az áldozatainak emlékművet emelni?
2014. júl. 26. 22:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

# 9

Emberi és európai jogunk a tüntetés és véleménykifejtés, ezt nem Orbán szabályozza, ez nem Orbán-adta jogunk.

# 10

Követem a politikai és közéleti eseményeket, megbeszélem azokat a barátaimmal és véleményt formálok. A Fidesz nagyon sok alapot adott ahhoz, hogy biztos legyek benne, mikor mivel mi a szándékuk.

2014. júl. 27. 11:41
 12/15 anonim ***** válasza:
9#-es vagyok! így van ez egy velünk született és európai jogunk! épp ezért ha Orbán Viktor ettől meg akarna fosztani én lennék az első aki menne ellene tüntetni! Én azt mondom, hogy ez a demokrácia része és a demokrácia egyik megnyilvánulási formája! És mivel ezzel tudunk és élünk is, így az emberek ne mondják azt, hogy "Orbán eltörli a demokráciát"
2014. júl. 27. 12:53
 13/15 anonim ***** válasza:

# 12

Miért akkor szerinted mit csinál?

Merthogy leépíti a jogállamiságot az biztos tény.

Megszünteti a fékek és ellensúlyok rendszerét.

Ezek nélkül nyugodtan lehet nevezni diktatúrának a rendszert, hiába nem zárnak börtönbe ha kimegyek tüntetni.

Nem az a demokrácia, hogy nem visznek el a rendőrök.

2014. júl. 27. 13:40
 14/15 A kérdező kommentje:

"Nekik jelent valamit ez az emlékmű, mert ők pontosan tudják miröl szól: A TÖRTÉNELEM MEGAMISÍTÁSÁRÓL. "

Kifejtenéd, hogy mit értesz a történelem meghamisítása alatt?

Gondolom sokaknak ez a problémája az emlékművel, de mi ez konkrétan?

2014. júl. 27. 22:02
 15/15 A kérdező kommentje:

"Az állam és a vezetés felelősségét nem lehet letagadni.

De Orbánnak és a Fidesznek az a célja a szoborral."

Miért gondolod, hogy ez a célja?

Nem lenne ildomos kihagyni a történelemből, hogy volt egy német megszállás. Ami áldozatokat követelt. Ezeknek az áldozatoknak készült az emlékmű. Számomra így néz ki a képlet, hogyan látja az, aki nem így látja?

2014. júl. 27. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!