Mi a probléma a Szabadság téren álló szovjet emlékművel, illetve a jövőbeli náci emlékművel?
Mármint azt nem értem, hogy ennek miért negatív a visszhangja? Úgy látom, valamit nem értek, mert szerintem jó, hogy emléket állítunk ilyesmiknek, hogy emlékezzünk a borzalmakra, de talán valami más van emögött amire nekem nincs rálátásom??
Valaki megmagyarázná?:)
köszönöm
Semmi,csak egyesek nem bírnak magukkal, kell nekik a cirkusz.
Az arkangyalkos emlékmű a német megszállás áldozatainak emlékére lesz, nem Holokauszt emlékmű.
Volt német megszállás?Volt?Járt áldozatokkal?Járt.
Így teljesen jogos emlékművet állítani.
"A szovjet emlékművet azért nem fogják elbontani mert katonák vannak ott eltemetve."
Nincsen ott eltemetve senki. Ideiglenesen már elbontották egyébként egy építkezés során, de az oroszok kérésére visszarakták. Semmi nem indokolja, hogy továbbra is ott maradjon, hacsak az nem, hogy most éppen nyalizunk az oroszoknak.
Az a probléma, hogy van Budapesten egy jól kereső, zsidó származású, liberális réteg, akik egyébként rohadtul unatkoznak és most ebben a hepajkodásban találták meg a szórakozásuk kulcsát.
Nincsen homofelvonulás, homoolimpia, szürrealista kiállítás, agybajos színházi darab, holokauszt emléknap, ezért most az emlékmű elleni tüntetéssel ütik el az időt.
#5-ös egy így nem igaz!
Annak az emlékműnek köszönheted, hogy az oroszok rendben tartják az oroszországi magyar katonai sírokat!
"A jobbikosoknak már a szürrealizmussal is baja van? Ez nekem új. Tényleg tisztára hitleristák, az ő idejében volt az "elfajzott művészet"."
Nem vagyok jobbikos, ugyanakkor az elfajzott művészetet valóban elítélendőnek tartom, mert egész egyszerűen dekadens és agybeteg. Nem értem, hogy ehhez miért kéne jobbikosnak lennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!